Stomak u prvom planu: Marija Kilibarda u 6. mesecu trudnoće elegantna i svedena, linija je posebna priča

Stomak u prvom planu: Marija Kilibarda u 6. mesecu trudnoće elegantna i svedena, linija je posebna priča

Autor: | 09/07/2024

1

Vest da je Marija Kilibarda trudna odjeknula je u medijima krajem maja i obradovala sve one koji su pratili dugogodišnju borbu lepe voditeljke da postane majka.

Instagram @kilimara

 

U šestom mesecu trudnoće Marija je stala pred objektiv fotografa Miloša Nadaždina i zabeležila poseban trenutak svake žene.

Uska crna haljina naglasila je stomak, ali i sjajnu liniju koja je ne napušta ni u drugom stanju.

Pročitajte: Trudna Marija Kilibarda u javnosti - Toliko povoda za slavlje i zahvalnost

“Na putu ka našoj najvažnijoj jeseni svratili smo do dragog Miloša Nadaždina, koji mi je poklonio najlepše slike života”, napisala je Kilibarda na Instagramu.

Miloš Nadaždin

 

Naša devojčica i ja se super osećamo i nadam se da će tako ostati do samog porođaja. Svakodnevno dobijam mnogo divnih poruka podrške, što me posebno ispunjava, i zahvalna sam na svakoj lepoj reči. Željno iščekujem trenutak kada ću je uzeti u naručje, to je jedino o čemu trenutno razmišljam – rekla je Marija Kilibarda za UNU.

– Osim što sam srećna zbog dolaska bebe u naš život, radujem se i nastavku kviza “Jedno pitanje”, jer odnos koji sam izgradila sa publikom i takmičarima daje posebnu čar mojoj dosadašnjoj televizijskoj karijeri.

Miloš Nadaždin

 

– Pratim savete svoje doktorke u koju imam puno poverenje i koliko god da imam viška energije, elana i odsustvo svih teških simptoma, ne idem preko onoga što mi ona preporuči – ispričala je Marija.

 


 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Dragana 20:41 12.07.2024
Odgovori

Kilibarda mi je izuzetno simpatucna, za razliku od mnogih. Srecno Marija!

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti