Natalija Jokić i Jelena Đoković sinoć stale rame uz rame: Koja je ispoštovala kodeks oblačenja na najjačoj zabavi u gradu

Natalija Jokić i Jelena Đoković sinoć stale rame uz rame: Koja je ispoštovala kodeks oblačenja na najjačoj zabavi u gradu

Autor: | 13/08/2024

2

Natalija JokićJelena Đoković sinoć stale rame uz rame

Srpski olimpijci sinoć su slavili sve do zore u jednom beogradskom restoranu, gde ih je zabavljalo čak osam poznatih pevača.

Dušan Milenković/ATA Images

 

Među prvima, na proslavu je stigao Novak Đoković sa suprugom Jelenom, a zatim i Nikola Jokić, Aleksa Avramović, Bogdan Bogdanović, Viktor Troicki i ostali sportisti koji su u najvećem broju došli sa lepšim polovinama.

Pročitajte: Ceca Ražnatović ODBILA da peva olimpijcima, evo i zašto - Sportisti je zvali na slavlje, a ona...

Najviše pažnje definitivno privukla je Natalija Jokić, supruga MVP-a koja je blistala u drugom stanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs)

 

Gospođa Jokić odlučila je da ponese dugu haljinu bele boje sa šljokicama. Pošto je pripijena uz telo, jasno se ocrtava njen stomak u poodmakloj trudnoći.

Sa druge strane supruga najboljeg tenisera na svetu Jelena Đoković obukla je haljinu A kroja, takođe u beloj boji, a istu je nosila i ispred balkona nešto ranije, gde su se sportisti okupili ispred više od 50.000 građana.

Jelena je obukla nešto kraću haljinu od Natalija i za razliku od nje vezala je rep, dok je prelepa trudnica pustila svoju prepoznatljivu plavu kosu.

Dušan Milenković / ATA Images

 

 

S obzirom na to da je u restoranu postojao dress code, koja dama je više ispoštovala isti Natalija Jokić ili Jelena Đoković, pišite nam u komentarima.

Koja je ispoštovala kodeks oblačenja

Komentari (2)

Loading
Nena 22:00 13.08.2024
Odgovori

Sto je dozvoljeno Jupiteru nije dozvoljeno ****? Je li iko primetio da je Jokic u bermudama i da supruga u "novogodisnjoj" haljini kraj njega deluje preterano i neuskladjeno? A o kom je "dres-kodu" rec? Ne spomenuste. Gala dres kod za sljokice sa muzem u spilhoznama - sigurno nije. Pustite ljude da se obuku onako kako vole i u cemu se dobro osecaju!

Ana 23:10 14.08.2024
Odgovori

Mislim kao zena da je trenutno nadmetanje medju zenama i devojkama kosarkasa, vaterpolista i Djokovica, , koju su izmislili novonari/ bezobrazno i odvratno. Niti su sve isto bogate, a i da jesu- to je nebitno.. Sve su lepe, raznih godina,zanimanja, sve su jako simpaticne, posvecene svojim pobednickim muzevima i deci, porodici. Zaista , nismo videli nijednu ruznu, zapustenu ili neadekvatno obucenu. Nosi svako sta voli i nemojte molim vas da na ovaj nacin , unosite razdor medju ljudima. Ljudi su isli da slusaju narodnjake, a nisu isli u operu. Ko je hteo, dosao je, i pustite ih da se opuste kod kuce. Hvala im za secu koju su nam priredili i ponos, i volimo sve njihove.. ne bi bili sampioni da su pogresno vaspitani, a tako ce i decu vaspitati/ sampionski. I zene u tome imaju udela..

hellomagazin.rs Dušan Milenković / ATA Images/Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još