Jovana i Kristina u modnom duelu: Voditeljke ponele jesenji hit komad i uopšte im ne stoji isto

Jovana i Kristina u modnom duelu: Voditeljke ponele jesenji hit komad i uopšte im ne stoji isto

Autor: | 28/10/2024

0

Jovana Joksimović i Kristina Radenković, osim što se dugi niz godina bave istom profesijom, imaju još dosta zajedničkih osobina.

Antonio Ahel/ATAImages

 

I jedna i druga su karijeru počele u školi RTS-a,istih su godina, imaju decu sličnog uzrasta, a osim toga obe voditeljke neguju istančan modni ukus.

Pročitajte: Obučeni kao Kristina Radenković bićete primećeni gde god da se pojavite (foto)

Njihove odevne kombinacije su urbane i trendi, često svedene i samim tim efektne. Ukratko, dve dame skoro da ne znaju šta znači modni promašaj.

- Moj privatni stil odevanja je kežual šik, da upotrebim moderan izraz. Bežim od ženstvene forme, rekto nosim suknje i haljine. Volim udobnu, mladalačku odeću. U garderoberu uvek imam nešto u trendu, ali ne da to “vrišti” na meni, nego te komade usklađujem sa onim što mi dobro stoji. I to sve u onom meru u kojoj zadržavam svoj stil – kaže Kristina.

Čini se da Jovana Joksimović i Kristina Radenković u ormaru imaju slične komade odeće koje, maštovito, kombinuju na različite načine.

Instagram/jjovanajoksimovic

 

Supruga Željka Joksimovića zablistala je u studiju uz pomoć samo četiri modne stavke: uskih farmerki, bele majice, baletanki i crnog sakoa.

Sličan sako ponela je i voditeljka kviza “Slagalica”. Međutim, ona se opredelila za nešto tamniju kombinaciju.

Instagram/krisradenkovic

 

Naime, ona je uz sako ponela crnu rolku, helanke i kožne čizme i tako napravila idealan staling za predstojeće jesenje dane.

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti