Hajdi Klum vas uči kako da budete šik u farmericama ovog leta

Hajdi Klum vas uči kako da budete šik u farmericama ovog leta

Autor: | 11/07/2015

0

Malo kome farmerice stoje tako dobro kao zgodnoj Nemici Hajdi Klum. Plavokosa lepotica jedna je od manekenki s najdužim stažom u svetu mode, a iako je rodila četvoro dece, njena vitka i ženstvena figura i dalje izaziva divljenje i muškaraca i žena.

Dugonoga Hajdi poznata je po svakodnevnim opuštenim kombinacijama, a najčešće nosi farmerice. Zašto i ne bi kad joj svaki model stoji kao saliven. Lepa manekenka ih kombinuje uz obične majice i bluze za šetnje gradom u društvu svoje dece, a za malo formalnije prilike svoj omiljeni komad odeće nosi uz luksuzne bluze, štikle i sakoe.

Hajdi smatra da svaka žena u svom ormaru treba da ima par farmerica koje joj sjajno stoje, crne štikle, običnu belu majicu i sako.

Međutim dobar stil nije došao sam od sebe, priznaje lepa manekenka koja ne krije da je napravila dosta modnih grešaka u dugoj karijeri.

- Svi znaju da sam se puno puta našla na stranicama modnih časopisa i u kategoriji dobro i onoj loše obučenih. Ali ja volim modu i volim da rizikujem. Ako ne igrate na sigurno, onda ćete se očekivano naći na meti kritičara - kaže Hajdi.

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: hajdi klum

Pročitajte još