Budi spremna za letnji pljusak: Pronađi lagane komade za slojevite autfite

Budi spremna za letnji pljusak: Pronađi lagane komade za slojevite autfite

Autor: | 16/07/2024

0

Miss Sixty predstavlja letnju kolekciju

Dolaskom toplijih meseci nailazi želja da odbacimo teške i glomazne odevne komade i prepustimo se laganijim materijalima i lepršavim krojevima.

Međutim, iznenadni letnji pljuskovi znaju da u kratkom roku temperaturu spuste za nekoliko stepeni, te nam je tokom takvih dana potrebna slojevita modna kombinacija.

Promo

 

Denim komadi, kao i modeli u neutralnim bojama, poput crne i bele, savršena su osnova za mnoge modne poduhvate, te su zbog jednostavnosti kombinovanja pogodni za građenje slojevitih letnjih autfita.

Tokom prethodnih meseci upijali smo inspiraciju za "trendy street outfite" i u centru pažnje su ponovo bile teksas-haljine i suknje, bele majice i sakoi, kao i upečatljivi kompleti.

Promo

 

Ukoliko želite da osvežite svoj garderober novim komadima za dnevne avanture i noćna dešavanja, za vas smo izdvojili naše favorite iz letnje Miss Sixty kolekcije.

Promo

 

Top Suknja Sako Šorts Kaiš Patike Haljina Torba Kratak sako Suknja Majica Famerke Kačket

Miss Sixty je italijanski modni brend, čija strast leži u neprimetnom kombinovanju lepote i udobnosti. Od samog osnivanja 1991. godine od strane Wicky Hassan, Miss Sixty je bio fokusiran na ženske denim modele, vodeći se filozofijom koja prevazilazi kreiranje klasičnog dizajna ravnog kroja, usmeravajući pažnju na modele koji ističu ženstvenu siluetu.

Promo

 

Miss Sixty letnju kolekciju možete pronaći u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Pančevu i Nišu, na fashionandfriends.com onlajn šopu, kao i na istoimenoj mobilnoj aplikaciji. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo