Salma Hajek u kupaćem koji istovremeno ističe atribute i prikriva višak, cena će vam se posebno dopasti

Salma Hajek u kupaćem koji istovremeno ističe atribute i prikriva višak, cena će vam se posebno dopasti

Autor: | 04/08/2024

0

Salma Hajek slovi za jednu od najlepših i najzgodnijih glumica današnjice, a njeni obožavatelji ne mogu se načuditi njenom mladolikom izgledu u 57. godini.

Sada se na društvenim mrežama pohvalila fotografijama sa godišnjeg odmora, gde u prvom planu možemo videti kupaći kostim Salme Hajek na konto koga je dobila mnoštvo komplimenata. 

Photo by Theo Wargo/Getty Images

 

Posebnu pažnju pored njene savršeno izvajane figure privukao je zeleno-ružičasti kupaći kostim brenda "Pour Moi", piše Page Six.

Zbog podesivih vezica, koje je Salma omotala oko struka i zavezala spreda, ovaj je dvodelni model savršen za žene iznad 50 godina.

Zahvaljujući vezicama bikini možemo oblikovati na mnoštvo različitih načina, te tako izabrati koji deo tela želimo posebno istaknuti ili sakriti.

Kupaći kostim Salme Hajek osim što je savršen, veoma je povoljan

Inače, gornji deo ovog kupaćeg kostima može se kupiti po ceni od 68 dolara, dok je donji deo dostupan za 38 dolara.

Ipak, na Amazonu smo pronašli sličan model istog brenda, a trenutno se može kupiti za samo 28,83 eura.

Inače, Salma je nekoliko puta javno progovorila o tajnama svog mladolikog izgleda i vitke figure.

 

 

Kupaći kostim Salme Hajek privukao je mnogo pažnje, a ona je jednom više, što zbog njega što zbog savršenog izgleda, dobila nebrojano komplimenata.

"Ne stariš, koja je tvoja tajna?", "Imaš 57 godina, a i dalje si jedna od najzgodnijih žena na svetu", "Stariš kao dobro vino", "Tako si prirodno prekrasna", "Neverovatna si", samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja ispod objave.

Pročitajte: Sede su u modi - Salma Hajek više neće da se farba, godine se sada dobro vide u njenoj kosi, ali ona ne mari

- Koža se hrani iznutra, stoga je važno da se i ishrana temelji na voću i povrću, te puno vode. Ne štedite na kremama i serumima, višestruko će vam se isplatiti.

Bora se ne treba sramiti. Ako ih već imate, istaknite svoje ostale atribute. Vežbanje je jednako važno. Malo lagane vežbe svaki dan sasvim je u redu, više volim plivanje - rekla je glumica jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Photo by Jamie McCarthy/Getty Images

Pročitajte još