Ugojila se, smršala, pa opet... Fotografiju Ane Nikolić u kupaćem kostimu svi komentarišu FOTO

Ugojila se, smršala, pa opet... Fotografiju Ane Nikolić u kupaćem kostimu svi komentarišu FOTO

Autor: | 06/08/2024

0

Kupaći kostim Ane Nikolić svi komentarišu

Kada se pojavila na muzičkoj sceni, Ana Nikolić važila je za jednu od najzgodnijih pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Međutim, posle trudnoće, a potom i burnog razvoda, Ana je spas pronalazila u emocionalnom prejedanju, zbog čega je dugo imala problem sa viškom kilograma.

Pročitajte: Ožiljci na licu i rana na srcu - Reči majke Ane Nikolić će vas slediti, dok joj je ćerka prolazila pakao, ona je...

Određenim režimom ishrane i redovnim treninzima pevačica je uspela da izgubi gotovo sedamdeset kilograma i vrati devojačku liniju na kojoj su joj dvehiljaditih mnogi zavideli, prenosi Gloria.

- Najbitniji je unos tečnosti. Imam svoju jutarnju rutinu. Čim ustanem, pijem dve čaše vode. Nekad sa limunom, nekad bez. Posle toga sledi moj doručak.

Često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad samo sveža salata ili pahuljice - ispričala je Ana.

- Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (belo brašno), držim se unosa kalorija od 1.000 do 1.200. Slatkiša sam se odrekla skroz. Mesa takođe, sem ribe.

Boško Karanović

 

 

- Ako mi baš padne šećer, onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe - zaključila je ona.

Sada se Ana Nikolić posle dužeg vremena pojavila u kupaćem kostimu i fotografiju vrlo brzo objavila na društvenim mrežama. 

Ugojila se, smršala, pa opet doterala liniju do savršenstva! Možemo slobodno reći da Ana Nikolić nema čega da se stidi i da je svoju figuru vešto održala.

Instagram screenshot / Ana Nikolić

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs aleksandar kaluđerović/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti