Celo leto smo čekali! Dragana Mirković u kupaćem, model koji je ponela i Danijela Dimitrovska FOTO

Celo leto smo čekali! Dragana Mirković u kupaćem, model koji je ponela i Danijela Dimitrovska FOTO

Autor: | 02/09/2024

0

Kupaći Dragane Mirković svi žele da vide

Prvi septembar je stigao, leto, nažalost, polako ulazi u svoj finiš, barem kada su u pitanju naši godišnji odmori. Ali Dragana Mirković posle naporne sezone i dosta koncerata, tek sada je spakovala kofere i krenula put mora. 

Luka Šarac

 

Dragana je jedna od onih pevačica, koje ćemo retko videti da objavljuju fotografije sa letovanja u kupaćem kostimu, čini se da je publika baš zbog toga zavolela, što je tri decenije dosledna sebi - jednostavna, skromna i umerena u svemu.

Prošle godine na njenom profilu na Instagramu osvanula je morska fotografija, a kupaći Dragane Mirković nije prestajao da se komentariše. 

Instagram

 

Čini se da je ove godine Dragana odlučila da maksimalno uživa u svim čarima leta, pa je zabeležila morski trenutak u vožnji skuterom. 

Instagram

 

I ovog puta kupaći Dragane Mirković crne je boje i to jednodelni.

Pročitajte: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Melani stigla kod svekrve Dragane u Požarevac, Marko Bijelić nikad srećniji

Naime, folk diva pozirala je u jednodelnom modelu koji pristaje ženama u pedesetim, naročito onaj u crnoj boji koji višak kilograma vešto prikriva, mada u isto vreme i ističe sve obline. 

Instagram

Podeljena su mišljenja da li jednodelni kupaći više pristaje mršavim ili damama sa oblinama. Dok se na Instagramu može videti da i manekenke poput Danijele Dimitrovske šetaju ovaj model, brojne žene ga vešto izbegavaju. 

Da li je Dragana Mirković želela da ostane neprimetna i da svojom pojavom ne privlači pažnju drugih ne znamo, ali sigurno je da je ispratila modni trend i izabrala baš onaj model koji sjajno pristaje njenoj kostituciji.

Kako se vama dopada? 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Petar Đorđević

Slične Vesti

Pročitajte još