Aleksandra i Mirka sinoć ponele čitavo bogatstvo u rukama: Ni manje torbe, ni veće cene, glumica za nijansu prošla jeftinije

Aleksandra i Mirka sinoć ponele čitavo bogatstvo u rukama: Ni manje torbe, ni veće cene, glumica za nijansu prošla jeftinije

Autor: | 05/09/2024

3

Torbice Mirke Vasiljević i Aleksandre Prijović koštaju čitavo bogatstvo

Aleksandra Prijović i Mirka Vasiljević sinoć su definitivno zasenile ceo Beograd kada su se pojavile na koncertu grčkog pevača Nikosa Vertisa, čija je gošća bila Lepa Brena.

Antonio Ahel/ATAImages

 

U društvu muževa, pevačica i glumica ponele su letnje odevne komade koje su prava inspiracija za mlade mame, a gotovo da niko nije ostao ravnodušan na ono što su imale u svojim nežnim, tananim rukama.

U pitanju su mini-torbice koje koštaju čitavo bogatstvo! 

Pročitajte: Vujadina nigde nema, Mirka priznaje - Nadam se da ću naučiti

Aleksandra Prijović odlučila se za proverenu kombinaciju, bez mnogo eksperimentisanja. Mala bela torba sa oznakom „Chanel”, savršeno se uklopila uz top crop i suknju u svetlucavo plavo-sivoj nijansi.

Torbica na zvaničnom sajtu popularnog brenda iznosi 6.400 australijskih dolara, što je oko 460.000 dinara.

S druge strane, Mirka Vasiljević crvenu torbicu uklopila je sa belim lepršavim kompletom, a na njoj stoji ni manje ni više potpis „Bottega”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Glumica je za ovaj mali, ali skup komad morala da iskešira oko 4000 američkih dolara, što je kada se konvertuje u dinare oko 420.000.

Čija torbica vam se više sviđa

Da li biste i vi ponele torbice Mirke Vasiljević i Aleksandre Prijović pišite nam u anketi ispod.

Komentari (3)

Loading
Marija 15:39 05.09.2024
Odgovori

Sram bilo,prvo vas novinare,koji pisete o ovakvim stvarima. Pored toliko gladne i siromasne dece u Srbiji,prikazujete kako je neko poneo torbicu od pola miliona dinara. Kako ste nisu setile,te "gospodje" da doniraju novac deci koja nemaju ni za osnovno?! Stid vas bilo. Sve bih im oduzela i dala metlu i kantu pa neka rade nesto korisno bar.

Ema 16:03 05.09.2024
Odgovori

Imam i ja iste takve samo 'fake'.. dok se precizno ne pregleda ne vidi se razlika. Pozdrav!

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još