Broj cipela Tijane Dapčević teško se nalazi na policama ženske obuće

Broj cipela Tijane Dapčević teško se nalazi na policama ženske obuće

Autor: | 19/09/2024

0

Broj cipela Tijane Dapčević teško se nalazi na policama

Pevačica Tijana Dapčević na javnoj sceni godinama prkosi trendovima i ne da da njena autentičnost nestane tako lako. Privatni život vešto čuva od očiju javnosti, ali se zato ne libi da nam otkrije kako održava liniju i neguje prepoznatljiv modni stil.

Ata Images

 

– Odlučila sam se na taj korak kad sam uvidela da se ne osećam više dobro u svojoj koži i da ne mogu da uđem u određene komade garderobe – ispričala je Tijana jednom prilikom.

– Moja ishrana zasniva se na izbalansiranim obrocima.

Pročitajte: Tijana Dapčević u kući nema tepihe, ovo je razlog

Jedem pregršt povrća i voća, malo mesa, sigurno dvaput nedeljno konzumiram ribu. Nikada nisam gladna jer jedem bukvalno sve osim određenih namirnica koje mi smetaju – objasnila je pevačica i otkrila da ne jede testo, a od mlečnih proizvoda dozvoljen je samo mladi sir.

Tijana uvek izgleda negovano, a otkrila je i kako uspeva da održi blistav ten.

- Majka me je vaspitala da mi kosa, lice, nokti, stopala uvek budu uredni. Da mi duša bude uredna. Zato izgledam negovano.

Mnogo radim da se negujem iznutra. Kad ti je duša dobro, onda i ti dobro izgledaš.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Blagoslovena sam i zahvalna na tome što mogu da odem u pozorište i odgledam balet, operu... Radujem se što je na repertoaru Narodnog pozorišta predstava „Derviš i smrt”, u kojoj Nurudina igra moj veliki prijatelj iz Skoplja Nikola Ristanovski. Dobri koncerti, knjige, kafana s dobrim tamburašima, dobra klopa, dobri ljudi oko tebe...

Kada je reč o stilu, Tijana Dapčević uvek bira udobno i ležerno, u raskošnim bojama koje dopunjuju njenu izvanrednu energiju, a što se tiče cipela, Tijana Dapčević nosi 41 i možemo samo da zamislimo koliko je teško naći odgovarajući par na policama, s obzirom na to da se uvek prvi rasproda.

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti