Torba Tamare Vučić ima neobičan oblik i do sada je nikada nije nosila, a da li biste vi?

Torba Tamare Vučić ima neobičan oblik i do sada je nikada nije nosila, a da li biste vi?

Autor: | 09/10/2024

0

Torba Tamare Vučić ima neobičan oblik, da li biste je poneli?

Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije, nalazi se u međunarodnoj poseti u Burundiju, gde se sastala sa predsednikom te zemlje Evaristom Ndajšimijeom i prvom damom Burundija Anželin Ndajšimije.

Instagram / tamara.vucic.serbia

 

Tom prilikom zahvalila se na podršci Burundija prioritetnim nacionalnim interesima Srbije.

Osim društveno-političkih tema koje su se našle na stlu dve dame, malo ko je ostao ravnodušan na pojavljivanje Tamare Vučić u izdanjima kakva do sada nismo videli.

Pročitajte: Jelena Đoković i Tamara Vučić ponele iste cipele za manje od 24 sata - Ne tako udobne, uklapaju se uz svačiji stil

S obzirom na to da se u poseti Africi našla u središtu razlličitih manifestacija, za svaku od njih ona je bila na visini zadatka.

Od haljina u narandžasto-ljubičastim tonovima, do potpuno bele, preko ljubičaste košulje i dugačkih suknji, Tamara Vučić je još jednom pokazala da joj visoka moda nije strana, a neobični dezeni savršeno joj pristaju.

Tokom današnje posete forumu u Burundiju, Tamara Vučić, ponela je modni dodatak koji nas je potpuno raspametio! Naime, u njenoj ruci našla se torbica u bež boji i to ne bilo koja, već ona u obliku romba.

Instagram / tamara.vucic.serbia

 

Sam oblik tašne je suština izrade i jedinstvenog je stila. Njen jedinstveni oblik, inspirisan geometrijom i prirodom, čini je ne samo torbicom, već i zanimljivim modnim ukrasom koga možete kombinovati uz najelegantnije komade odeće, ali i uz omiljeni jeans.

Savršena je za one dame koje cene individualnost i žele da se izdvoje iz gomile, baš kao što to čini Tamara Vučić.

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović profimedia

Pročitajte još