Groznica subotnje večeri u duhu Boška Jakovljevića i Dragane Ognjenović

Groznica subotnje večeri u duhu Boška Jakovljevića i Dragane Ognjenović

Autor: | 20/10/2024

0

Dragana Ognjenović Boško Jakovljević bili su zvezde treće večeri 54. Perwoll Fahion Week-a, koji se održava u Hangaru u Luci Beograd.

Djordje Tomic

 

Iskonski ljubitelji mode znaju da su kolekcije brenda Martini Vesto by Boško uvek prepoznatljive i inovativne, pa su tako i u kolekciji za jesen-zimu svi odevni komadi izrađeni od visoko kvalitetnih materijala.

Pročitajte: Fantastično putovanje sa Slađanom Milošević - Perwoll Fashion Week otvoren revijom u čast princezi domaće rok scene

Pored Ivane Peters koja je glasom i pojavom začinila eksploziju fenomenalne energije revije, zvezda večeri bio je i šesnasetogodišnji Andrej Drobnjaković, mladić koji je na StemCo olimpijadi u Singapuru osvojio pet zlatnih medalja – iz oblasti fizike, hemije, biologije, matematike i inženjerstva.

Boško Jakovljević i Martini Vesto su pozivom Andreju da učestvuje na reviji još jednom želeli da ukažu na važnost podrške mladim, pametnim i talentovanim ljudima koji treba da budu pravi primer novim generacijama, a na koje bi svi trebalo da budemo ponosni.

Zen ATA Images

 

Dragana Ognjenović je i u svoju najnoviju kolekciju utkala prepoznatljivu gracioznost i ženstvesnost. Svi modeli su u crno-beloj kombinaciji, a publika je bila u prilici da vidi duge suknje, haljine, mantile, taft i šljokice.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kuriozitet ovog predstavljanja Draganine kolekcija bilo je finale. Tačnije, reviju je u D.O. stajlingu zatvorio Filip Maksimović - Filipo Modelo.

Djordje Tomic

 

U publici su viđene brojne poznate ličnosti, poštovaoci rada što Dragane Ognjenović, što Boška Jakovljevića, a među njima i: Anica Dobra, upravnica Narodnog pozorišta Ivana Vujić. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kreatorka Verica Rakočević revije je pratila iz prvog reda, u društvu supruga Veljka Kuzmančevića.

Zen ATA Images

 

Pažnju je privukla i glumica Milena Radulović. Pojavila u neobično žutoj, dugoj suknji koju je iskombinovala sa belom košuljom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

U završnici večeri, u okviru tematske revije Urban Nostalgia by Textil, predstavili su se neki od najboljih domaćih dizajnera: Dejana Momčilović, Sestre Stevančević, Peđa Nerić...

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Zen ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti