Sandra Kalinić u javnosti bez šminke, jedan detalj nismo mogli da ne primetimo

Sandra Kalinić u javnosti bez šminke, jedan detalj nismo mogli da ne primetimo

Autor: | 27/10/2024

0

Pre nekoliko nedelja saznali smo da su Milan i Sandra Kalinić stavili tačku na 18 godina dugu bračnu zajednicu.

O razlozima rastanka, sada već bivši supružnici nisu želeli da govore javno, a sada imamo prilike da vidimo izgled Sandre Kalinić prvi put nakon razvoda.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Lepa plavuša sa pravom slovi za jednu od najlepših Beograđanki, o čemu je i glumac neretko govorio dok su bili u ljubavi.

- Volim kada lepo izgleda i kada je drugi gledaju. Naravno, smetalo bi mi kad bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment.

Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset godina smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“. Sandra je jedna od najženstvenijih, „najdamskijih“, najzgodnijih Beograđanki.

Gde god se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje - govorio je Milan ponosno.

Pročitajte: Razlika u godinama bila je očigledna na fotografijama - Evo koliko je Kalinić stariji od bivše supruge Sandre

Primetili smo da je Milanova bivša supruga aktivnija na društvenim mrežama, te je juče objavila selfi iz automobila.

Ono što nam je prvo zapalo za oko jeste besprekoran izgled Sandre Kalinić, a detalj koji nismo mogli a da ne primetimo da je i za svakodnevnu šetnju po gradu savršeno stilizovana.

Instagram

 

Jesenji kaput u sivoj boji savršeno je uklopila uz kačket koji samo na prvi pogled ne ide uz takav stajling. Na licu nije imala šminku, a kosa joj je bila uvijena u blage talase.

Komplimenti na njen račun nižu se stlano, a verujemo da joj prija što je i u petoj deceniji jedna od najpoželjnijih dama.

 

Komentari (0)

Loading
Izgled Sandre Kalinić je besprekoran Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti