Objavljen datum smrti kralja Čarlsa: Nije mu ostalo još mnogo vremena, Britanija s razlogom uplašena

Objavljen datum smrti kralja Čarlsa: Nije mu ostalo još mnogo vremena, Britanija s razlogom uplašena

Autor: | 03/05/2024

0

Smrt kralja Čarlsa objavljena u predskazanju

Kada je, u septembru 2022. godine, preminula kraljica Elizabeta, mnogi su se složili da posle nje u Velikoj Britaniji više ništa neće biti isto. Nije da su pogrešili.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

Posle više od sedam decenija vladavine došao je kraj „novoj elizabetanskoj eri“, a tron je nasledio njen sin.

Pročitajte: Prokletstvo britanske kraljevske porodice - Nižu se bolesti i tragedije, da li je ovo razlog

Kralj Čarls krunisan je prošlog 6. maja, pre tačno godinu dana, ali je već posle osam meseci sa dvora stigla vest koja je uznemirila naciju – da ima rak.

 A gde su kralj, kraljica, prinčevi i princeze tu su i razni proroci i vidovnjaci. Zanemarite činjenicu da smo u 21. veku.

Chris Jackson/Getty Images

 

Čim je Čarls seo na presto, počeli su da se javljaju astrolozi i ostali koji predviđaju sudbinu. Međutim, neki su prorekli da će njegova vladavina biti kratkog veka i da ga čeka teška godina.

Ovo drugo je, kako se ubrzo ispostavilo, tačno. Mada, malo ko je očekivao zdravstveni problem, a dodatni teret predstavlja i činjenica da je, u isto vreme, kancer dijagnostifikovan i njegovoj snaji Kejt Midlton.

Tu je i stari dobri Nostradamus, u čijim su rečima neki „pročitali“ jezivi kraj Čarlsove vladavine, piše story.hr.

Ming Yeung/Getty Images

 

„Kralj sa ostrva biće proteran na silu, zameniće ga onaj ko nema obeležja kralja.“

Tumači Nostradamusovih proročanstava veruju da bi Čarls mogao da abdicira zbog upornih napada na njega i Kamilu, kao i da je Hari taj koji će ga naslediti, jer je, zapravo, mlađ sin ta “osoba koja nema obeležja kralja”.

Kao da Nostradamus nije dovoljan, pojavilo se i bizarno proročanstvo o tačnom datumu njegove smrti. Izvesni Logan Smit na Tviteru je, u leto 2022, objavio da će kraljica Elizabeta preminuti 8. septembra te godine.

Jonathan Brady - WPA PoolGetty Images

 

Pošto se to pokazalo tačnim, u britanskim medijima je, posle Čarlsovog saopštenja da ima rak, počelo da se piše kako je u istoj objavi Smit napisao i navodni datum kraljeve smrti.

Pročitajte: Kosač smrti - Mrežama se kao virus širi jezivi trenutak sa krunisanja kralja Čarlsa VIDEO

Naveo je da će Čarls umreti 28. marta 2026, što znači da mu ostaje manje od dve godine života. Ne zaboravimo i onog tajanstvenog Kosača koji se prošetao Vestminsterskom opatijom u trenutku krunisanja...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti