Vilijam i Kejt se rastaju, palata sve zataškava: Situacija između njih nikad nije bila gora, za sve je kriv rak

Vilijam i Kejt se rastaju, palata sve zataškava: Situacija između njih nikad nije bila gora, za sve je kriv rak

Autor: | 01/06/2024

0

Vilijam i Kejt se rastaju, palata sve zataškava

Kejt Midlton zabrinula je ceo svet kada je otkrila da ima rak. U kratkoj, ali hrabroj ispovesti nije precizirala o kojoj vrsti karcinoma je reč, osim da je dijagnostikovan posle operacije abdomena u januaru i da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji.

Kin Cheung/Getty Images

 

U skladu sa situacijom, princ i princeza od Velsa godišnjicu braka 29. aprila obeležili su u nikad tužnijoj atmosferi. S obzirom na to da je u pitanju 13. po redu, neki su se zapitali koliko simbolike ima sada u tom broju.

Pored toga, glasine da budući kralj Velike Britanije i otac troje dece ima ljubavnicu kolaju već godinama, ali poslednjih meseci su se usijale iz poznatih razloga.

Pročitajte: U najtežim danima - Ovo je jedina stvar koju Vilijam nije smeo da učini, kamere sve snimile

Već deset godina kruže priče da se Sara Rouz viđa sa Vilijamom, a najglasnije su se čule 2019, kada je Kejt bila u drugom stanju sa Lujem. Markiza od Čamlija je, međutim, sve demantovala.

Stephen Pond/Getty Images

 

Ipak, kritičari na društvenim mrežama uvereni su da između Vilijama i Sare nešto postoji, jer su oni prvi govorili da Kejt ima rak, što je pod njihovim pritiskom na kraju i priznala.

„Pritisnućemo ih da priznaju i za razvod”, „Palata sigurno zna da je razvod u procesu, ali ih pokriva”, „Više i ne pričaju”, „Možda se nisu još razišli, ali situacija između njih sigurno nije najbolja”, pišu pratitelji.

Leon Neal/Getty Images

 

Podsetimo, Sara Rouz Hanberi ima 39 godina, nekada je radila u PR timu konzervativnog poslanika Majkla Gova kao istraživač, ali se brine i o poslovima oko vođenja imanja svog muža, Dejvida Roksavidža, markiza od Čamlija.

Par ima troje dece, blizance Aleksandra Olivera, koji imaju 15 godina, i osmogodišnju ćerku Ajris.

Žive u Hoton holu u Norfoku, veličanstvenom zdanju sa 106 soba. Markiza Dejvida, koji je 23 godine stariji od nje, upoznala je na odmoru u Italiji 2003. Venčali su se šest godina kasnije.

Veze Sare Rouz sa britanskom kraljevskom porodicom sežu daleko u prošlost: njena baka, ledi Elizabet Lambert, bila je jedna od deveruša na venčanju kraljice Elizabete i princa Filipa.

Jasno je da je, kao članica najvišeg društva, bliska sa Vindzorovima, posebno sa mlađim članovima dinastije.

Stephen Pond/Getty Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Toby Melville - WPA Pool,Getty Images via Guliver

Slične Vesti

Pročitajte još