Stiglo izvinjenje Kejt Midlton!  Princeza od Velsa poslala pismo, svet treba da zna

Stiglo izvinjenje Kejt Midlton! Princeza od Velsa poslala pismo, svet treba da zna

Autor: | 09/06/2024

0

 Izvinjenje Kejt Midlton je tu

Ova godina, kao što znamo, nije počela lepim vestima u kraljevskoj porodici.

Princeza Kejt Midlton je sredinom januara podvrgnuta hitnoj operaciji abdomena, da bi 22. marta zabrinula svet saopštenjem da joj je dijagnostikovan kancer.

I njen svekar, kralj Čarls, ima isti problem. Jasno je zbog čega u Bakingemskoj palati nisu raspoloženi za bilo kakva velika slavlja, mada to ne sprečava najviše članove porodice da obeleže svaki važan događaj.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

Nije lako princu Vilijamu ovih dana. Mnogo obaveza odjednom je palo na njegova pleća, jer je preuzeo deo posla koji bi u uobičajenim okolnostima trebalo da obavlja njegov otac, a mora da brine i o deci.

Jedan od važnijih događaja  u subotu je prošao bez Kejt Midlton, a povodom toga ona je poslala izvinjenje koje je dirnulo ceo svet.

Pročitajte: Vilijam i Kejt se rastaju, palata sve zataškava: Situacija između njih nikad nije bila gora, za sve je kriv rak

Naime, Kejt Midlton se izvinila Irskoj gardi emotivnim pismom zbog propuštanja glavne probe za Trooping the Colour u subotu ujutro, piše New York Post.

- Želela sam da napišem i da vam kažem koliko sam ponosna na ceo puk uoči Pukovnikovog pregleda i Trooping the Colour.

Cenim što svi koji učestvuju ove godine vežbaju mesecima i posvećuju mnogo sati kako bi osigurali da njihova uniforma i vežbe budu besprekorni - napisala je Midltonova u pismu.

Trooping the Colour je godišnja ceremonijalna parada koja se održava svakog juna u Londonu povodom zvaničnog rođendana kralja Čarlsa.

Toby Melville/Getty Images

 

Kejt Midlton je počasni pukovnik Irske garde, položaj na koji ju je Čarls imenovao prošle godine.

- Biti vaš pukovnik ostaje velika čast i jako mi je žao što ne mogu da primim pozdrav na ovogodišnjem Pukovnikovom pregledu - nastavila je u pismu.

- Molim vas, prenesite moje izvinjenje celom puku, međutim, nadam se da ću uskoro ponovo moći da vas sve predstavljam.

- Šaljem vam sve najbolje želje i sreću svima koji učestvuju - napisala je ona.

Princezu Midlton će na njenom uobičajenom mestu inspektora na tradicionalnom Pukovnikovom pregledu zameniti general-pukovnik Džejms Baknal, dok ona nastavlja oporavak, rekao je portparol Kensingtonske palate za NBC.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ian Vogler - WPA Pool / Getty Images

Pročitajte još