Osveta princa Harija: Čarls je sina i snaju izbacio iz kuće, a ono što su smislili će ga dokrajčiti

Osveta princa Harija: Čarls je sina i snaju izbacio iz kuće, a ono što su smislili će ga dokrajčiti

Autor: | 13/06/2024

0

Princ Hari se sveti ocu Čarlsu

Princ Hari opasno se zamerio porodici, ali i mnogim Britancima, kada je početkom 2020. godine odlučio da sa suprugom i sinom napusti dvor, odustane od svojih kraljevskih obaveza i titula, i nastavi život na drugom kraju sveta.

Photo by Matt Dunham - WPA Pool/Getty Images

 

Možda najteži udarac doživeo je kada je kralj Čarls naredio deložaciju Saseksovih iz njihove tadašnje vindzorske rezidencije Frogmor Kotidž.

Pročitajte: Da je Dajana živa, oni se ne bi venčali - Novi udarac za Harija i Megan na šestu godišnjicu braka

To je, kako su mediji na Ostrvu odmah protumačili, verovatno bila osveta za pikanterije otkrivene u Harijevim memoarima “Rezerva”.

No, sada su sve glasnije priče da odmetnuti princ želi da se vrati u London, možda ne za stalno, ali traži mesto gde će moći da boravi kada dođe u rodni grad.

Chris Jackson / Guliver Getty Images

 

Stručnjak za kraljevsku porodicu Tom Kvin smatra da Hariju verovatno nedostaju neki aspekti njegovog starog života, posebno prijatelji iz detinjstva i armije. Međutim, kako prenosi “Daily Mirror”, oni nisu u dobrim odnosima sa - Megan Markl.

I ponovo se Harijeva supruga javlja kao kamen spoticanja… Staro društvo još ga nije posetilo u njegovom domu u Kaliforniji, upravo zbog toga što se niko od njih ne slaže sa vojvotkinjom, piše story.hr.

Chris Jackson/Getty Images

 

To je i razlog što on želi da ima stalnu nekretninu u britanskoj prestonici. U londonskoj kući mogao bi na miru da se viđa sa prijateljima, bez bojazni da će im Megan pokvariti provod. Ili je u pitanju nešto drugo?

Princ Hari se sveti ocu zbog izbacivanja iz Vindzora, smatra Kvin.

Kirsty O'Connor - WPA Pool/Getty Images

 

Hari i Megan, koji imaju petogodišnjeg sina Arčija i dve godine mlađu ćerku Lilibet, žive na raskošnom imanju u Montesitu u Santa Barbari, vrednom 14 miliona dolara.

Pročitajte: Dok Hari i Megan uživaju u poseti Nigeriji, Britanci besne - Sram ih bilo, ko im je to dozvolio!

Eksperti za dvor veruju da princu ipak nedostaje domovina, posebno prošli život koji, uprkos svemu, posmatra kroz ružičaste naočare.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs James Manning/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još