Najbolja izdanja Kejt Midlton na Vimbldonu: Tu su i haljine sa potpisom srpske kreatorke koju princeza obožava

Najbolja izdanja Kejt Midlton na Vimbldonu: Tu su i haljine sa potpisom srpske kreatorke koju princeza obožava

Autor: | 12/07/2024

0

Najbolja izdanja Kejt Midlton na Vimbldonu

Najvažniji i najglamurozniji teniski turnir ulazi u završnicu, a još nemamo odgovor na pitanje da li će finalnim mečevima u obe konkurencije prisustvovati i princeza od Velsa.

Kejt Midlton je patron "All England Lawn Tennis and Golf kluba" na čijim se terenima održava Vimbldon, pa se podrazumeva da je praćenje mečeva na prestižnom grend slemu takoreći njena obaveza.

Julian Finney/Getty Images

 

No, ove godine stvari su drugačije iz dobro poznatih razloga. Mala je verovatnoća da će princeza, koja se leči od kancera, ovog vikenda sedeti u kraljevskoj loži pored princa Vilijama i dece.

Pročitajte: Ovo ime niko nije očekivao - Ako se Kejt ne pojavi na Vimbldonu, njeno mesto u kraljevskoj loži zauzeće ONA

Za sportski događaj u koji su svakog jula uprte oči celog teniskog sveta Kejt pažljivo bira autfite.

Njen stil i ukus su besprekorni I tu nema dileme, slažu se modni kritičari koji je svaki put detaljno analiziraju od glave do pete.

Julian Finney/Getty Images

 

Prvi put se na Vimbldonu pojavila 2008. godine.

Tada je predstavljena kao „devojka princa Vilijama“, pa nije čudo što je bila na skeneru svih – od publike na tribinama, preko fotografa i kamermana, do gledalaca pred malim ekranima.

Ryan Pierse/Getty Images

 

Tada je imala kratku belu haljinu i crni džemper. Jednostavno i opušteno.

Među najbolja izdanja Kejt Midlton na Vimbldonu svrstava se kombinacija plisirane bele maksi suknje i šik blejzera mint nijanse sa potpisom kuće „Balmain“, u kojem je pratila jedan prošlogodišnji duel.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Godinu dana ranije, kada je predavala pobednički pehar Novaku Đokoviću, blistala je u polka-dot haljini brenda „Alexandra Rich“ koji je kompletirala cipelama u stilu četrdesetih.

Na Vimbldonu 2022. videli smo je u još jednoj kreaciji sa istim potpisom i tufnastim dezenom, ali u svetloplavoj boji.

Julian Finney/Getty Images

 

Princeza već godinama nosi i kreacije trenutno najzvučnijeg srpskog imena u svetu mode, Roksande Ilinčić.

U Roksandinoj haljini limun žute nijanse prvi put smo je videli kada je sa suprugom posetila Jamajku, i toliko joj se dopala da je morala ponovo da je obuče.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Repriza se dogodila pre dve godine na Vimbldonu, a u njoj je izašla i na centralni teren kako bi predala trofeje učesnicama ženskog finala. Žuti tonovi haljine i zelena trava – sjajna kombinacija!

Wow efekat izazvala je i zelena haljina sa kratkim rukavima, napravljena u ateljeu jedne od njenih omiljenih dizajnerki, Emilije Viksted.

Patrick Smith/Getty Images

 

Bilo je još fantastičnih autfita u kojima je Kejt briljirala proteklih sezona na Otvorenom prvenstvu Engleske i koji bi bez problema mogli da uđu u sve modne antologije.

Pročitajte: U kakvom je stanju zaista Kejt Midlton - Želela je da dođe na Vimbldon, a onda je stiglo strašno upozorenje

Njene titule s vremenom su se menjale: prvo su je predstavljali kao devojku budućeg kralja, pa verenicu, vojvotkinju, od prošle godine je princeza od Velsa, ali njen stil, zasnovan na eleganciji, sofisticiranosti i blagoj dozi glamura, ostao je isti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Clive Brunskill/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti