Princeza Jelisaveta ima važnu poruku i ne krije:  Posebno sam srećna...

Princeza Jelisaveta ima važnu poruku i ne krije: Posebno sam srećna...

Autor: | 18/07/2024

0

Princeza Jelisaveta Karađorđević, uprkos poodmaklim godinama, pleni vitalnošću i velikom životnom energijom. Uz to je oličenje otmenosti, elegancije i glamura.

Boris Karanović

 

Pripadnica loze Karađorđević živi kao sav normalan svet, pa se često može sresti u prodavnici i na ulici. Osim toga, uvažen je i drag gost na mnogim javnim manifestacijama.

Pročitajte: Posle toliko vremena, Jelisaveta Krađorđević u javnosti - Princeza izgledom privukla pažnju, a da li znate koliko danas ima godina

Takođe, i sama je angažovana u brojnim kulturnim dešavanjima, pogotovo onim koji se odnose na promociju kulturne i umetničke baštine.

Ovih dana princeza se našla u centru pažnje i zbog činjenice da je pokrovitelj mladih srpskih i kineskih umetnika, koji će 18. i 19. jula u Madlenijanumu izvesti Mocartovu operu „Così fan tutte”. Ulaz je slobodan i svi su dobro došli.

Stefan Tomasevic / ATAImages

 

Kako su među učesnicima dobitnici Nagrade za zasluge princeze Jelisavete Karađorđević, ona je izrazila iskrenu radost povodom predstojećeg koncerta.

- Ova divna saradnja je jedinstveno svedočanstvo o univerzalnom jeziku muzike i o mostovima koje gradi između nacija i kultura.

- Sa oduševljenjem ću pratiti razvoj mladih umetnika i pružiti iskrenu podršku njihovom predstavljanju na scenama širom sveta, a posebno sam srećna što svoj prvi nastup imaju upravo pred beogradskom publikom - istakla je.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Borisalv Zdrinja/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti