Dani porodične sreće: Prvo letovanje princeze Marije, uživa u zagrljaju brata

Dani porodične sreće: Prvo letovanje princeze Marije, uživa u zagrljaju brata

Autor: | 25/07/2024

1

Princ Filip i princeza Danica Karađorđević ovo leto sačuvaće u najlepšim uspomenama. Put mora su prvi put krenuli u četvoročlanom sastavu, zajedno sa sinom Stefanom i ćerkom Marijom.

Instagram

 

Malena princeza, koja je rođena prošlog novembra, već je dovoljno velika da sa roditeljima i bratom otputuje na more, a oni su se pobrinuli da u svakom trenutku uživa.

Pročitajte: Nije prošlo ni godinu dana - Princ Filip ne krije sreću – osećaj je poseban

Karađorđevići su se, kao i ranije, zaputili u Grčku. Tačnije, odmaraju se na Halkidikiju, na trećem prstu poluostrva, poznatom kao Atos, Sveta Gora.

- Prvo leto je nadasve posebno, dok po tradiciji Filipovu posetu carskoj lavri manastira Hilandar koristimo za porodični odmor u fantastičnom rizortu – poručila je princeza Danica Karađorđević, koja je objavila i nekoliko fotografija iz letovališta.

Instagram

 

Devojčica, koja je dobila ime po svojoj prabaki, kraljici Mariji, u letnjoj haljinici, dok puzi na plaži izgleda „kao sa reklame”. Stariji brat, iako ima samo šest godina, pokazao se kao pravi zaštitnik. 

Instagram

 

Princ Filip i princeza Danica Karađorđević nedavno su organizovali i krštenje ćerke, a tim povodom na Belom dvoru su se posle dužeg vremena okupili članovi najuže porodice.

Komentari (1)

Loading
Eva Čubrović Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti