Kejt Midlton plavuša! U jeku borbe sa karcinomom osvanula fotografija na kojoj je nismo prepoznali

Kejt Midlton plavuša! U jeku borbe sa karcinomom osvanula fotografija na kojoj je nismo prepoznali

Autor: | 25/08/2024

0

Princeza od Velsa verovatno spada u najpoznatije brinete na svetu otkako je ušla u kraljevsku porodicu, a sada su mediji preneli staru fotografiju na kojoj je kosa Kejt Midlton daleko svetlija nego što smo navikli.

Supruga prestolonaslednika britanskog trona princa Vilijama, poznata je po veoma otmenom stilu i prepoznatljivoj dugoj smeđoj kosi koja je kao od svile.

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

Sa izuzetkom povremenih pramenova ili stepenova, njena frizura je uvek bila manje-više slična od ulaska u britansku kraljevsku porodicu, a Kejt je u međuvremenu postala verovatno najpoznatija brineta na svetu.

Međutim, postoji jedna fotografija na kojoj je kosa Kejt Midlton iste nijanse kao njene naslednice Šarlot, plava.

U pitanju je portret iz njenog detinjstva, na kom vidimo da je kao devojčica Kejt Midlton imala svetlu kosu, baš kao i njena sestra Pipa Midlton, koja je danas, takođe, brineta.

Radi se o porodičnoj fotografiji za koju su seste Midlton pozirale sa svojim ocem Majklom tokom posete ruševinama u jordanskom gradu Džerašu.

Pročitajte: Hemoterapija učinila svoje - Najnoviji snimak Kejt Midlton obišao svet

Midltonovi su, naime, živeli na Bliskom istoku, u Jordanu, tri godine kada su Kejt i Pipa bile male, a Majkl Midlton radio je za British Airways.

 

https://pin.it/6NWFDf4fH

 

Ova fotografija osvanula je, inače, u medijima u jeku nove zabrinutosti za stanje Kejt Midlton, koja se od početka godine bori protiv raka.

Ona se sprema za odmor u škotskom zamku Balmoral, gde će na okupu biti cela uža kraljevska porodica, a to će biti njeno najduže putovanje otkako joj je dijagnostikovan karcinom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Chris Jackson/Getty Images

Pročitajte još