Jelisaveta Karađorđević postala prabaka: Unuka Indija, koja je bila u sekti, promenila život iz korena

Jelisaveta Karađorđević postala prabaka: Unuka Indija, koja je bila u sekti, promenila život iz korena

Autor: | 05/09/2024

0

Princeza Jelisaveta Karađorđević postala je prabaka. Njena unuka Indija Oksenberg porodila se u Americi i na svet donela svoje prvo dete.

Srećne vesti podelila je putem video-snimka koji dočarava atmosferu u njenom domu, a ranije je otkrila da će dobiti devojčicu.

Instagram

 

Ćerka glumice Katarine Oksenberg, najpoznatije po ulozi Amande Karington u seriji „Dinastija”, proletos je objavila da će postati mama. Inače, udata je za Patrika D'Ignasija, kog je upoznala u Njujorku.

Pročitajte: Katarina Oksenberg jedva čeka da postane baka, a njena ćerka upravo je otkrila pol bebe - U porodicu stiže...

Indija Oksenberg za svoje 32 godine često je bila na meti tabloida – što zbog činjenice da joj je majka svojevemeno bila velika holivudska zvezda, što zbog „plave krvi” koju ima preko loze Karađorđevića.

Ipak, o njoj se najviše pisalo kada se našla u kandžama opakog kulta, iz kojeg je izašla uz veliki napor cele porodice. Uspešno se oporavila od traumatičnog iskustva, udala i sa suprugom preselila na Floridu, gde su kupili kuću.

Princeza Jelisaveta Karađorđević u oktobru je za HELLO! potvrdila da se njena ćerka Katarina udala za biznismena Elisa Džounsa, kog je upoznala 2018. godine, sticajem nesrećnih okolnosti.

- Ovo je priča o Feniksu, u pravom smislu te reči. Naime, moja ćerka je u požaru izgubila dom, nameštaj, sve što je posedovala. Nije imala gde da spava. Njen sadašnji muž je imao praznu kuću, pa ga je moj bivši suprug Nil Balfor, koji sa njim igra golf u Los Anđelesu, pitao da li Katarina može da ostane tamo mesec dana. On se složio.

- Malo-pomalo, njih dvoje su se zaljubili, venčali, a ona sada definitivno tamo živi – ispričala je princeza Jelisaveta Karađorđević, koja je i sama prisustvovala romantičnoj ceremoniji organizovanoj na plaži u Kaliforniji.

 

 

Osim majke, uz mladu je tada bio i njen brat Nikola, a najveću radost pričinilo joj je prisustvo ćerki – Indije, Maje i Selest.

Instagram @catherineoxenberg

 

Zahvaljujući ćerki Indiji, Katarina Oksenberg je u 62. godini postala baka, a princeza Jelisaveta Karađorđević prabaka.

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Borisalv Zdrinja/ATAImages

Pročitajte još