Princ Hari proslavlja 40. rođendan, ovo je spisak zvanica, jesu li tu otac i brat?

Princ Hari proslavlja 40. rođendan, ovo je spisak zvanica, jesu li tu otac i brat?

Autor: | 15/09/2024

0

Princ Hari rođendan, i to 40. po redu, proslavlja danas!

Sve je spremno za gala slavlje vojvode od Saseksa, a o svakom detalju proslave brine niko drugi do njegova supruga Megan Markl koja je želela da mu svaku želju ispuni.

Chris Jackson / Guliver Getty Images

 

Slavljenik planira veliku proslavu, na kojoj će okupiti veliki broj prijatelja, od kojih su neki i te kako poznati javnosti i druži se sa njima već decenijama.

Četrdeseti rođendan će proslaviti u Kaliforniji, tačnije u Montesitu, gde sada i živi, velikom žurkom, a tu će biti njegova supruga, kao i deca Arči i Lilibet, ali ne očekuje se prisustvo njegove porodice iz Londona.

Dok se čeka žurka godine i gosti koji će uveličati Harijevu proslavu, on je otkrio šta je za njega najbolji poklon koji je do sada dobio, a reč je o njegovoj deci.

- Najbolji poklon koji sam ikad dobio, bez sumnje, jesu moja deca. Uživam da ih gledam kako rastu i volim što sam njihov tata - rekao je princ pre nekoliko dana za magazin "People".

Pročitajte: Svi su čekali Vilijamovu reakciju - Princ Hari iznenada stigao u Britaniju, susret sa bratom kida srca

Svetski mediji spekulišu o tome da li će stići čestitke i pokloni iz Britanije, a ono što je sigurno znamo ko će večeras biti slavni gosti princa Harija u njegovoj vili.

Vilijam, Kejt i Čarls neće. ali tu su Harijevi bliski prijatelji sa kojima voli da provodi vreme u Kaliforniji, a svi ih dobro znamo. 

Džejms Korden

Voditelj se upoznao sa Harijem i Megan kratko nakon što su se doselili u Kaliforniju, a njegova deca su bliska s Arčijem i Lilibet.

Kris Martin

Kris i Hari se druže duže od decenije, a princ je čak pomenuo ime frontmena Koldpleja u svojim memoarima "Rezerva".

Orlando Blum

Photo by Noam Galai/Getty Images for MTV

 

Orlando Blum i Keti Peri žive blizu Saseksovih, a jednom je čak Orlando odao Hariju da ga prati paparaco i od tada se dopisuju.

Naćo Figeras

Njih dvojica se poznaju oko 20 godina, a Figeras je podržavao Harija u nameri da se odvoji od kraljevske porodice, dok je njegova žena Delfina jedna od najbližih Meganinih drugarica.

Princ Hari jubilarni rođendan i njegovu proslavu sigurno će dugo pamtiti, a na društvenim mrežama potegla se tema zašto među zvanicama nema Opre Vinfri, njihove komšinice i prijateljice.

Ko zna zbog čega nije vojvoda želeo da je pozove, a vreme će pokazati u kakvim su odnosima posle čuvenog intervjua koji su Saseksovi dali voditeljki pre tri godine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Joe Giddens – WPA Pool / Getty Images

Najnovije vesti