Glasine o razvodu sve jače! Pojavio se snimak na kome se vidi istina o braku princa Harija i Megan

Glasine o razvodu sve jače! Pojavio se snimak na kome se vidi istina o braku princa Harija i Megan

Autor: | 10/10/2024

0

Priče o razvodu princa Harija i Megan Markl su sve glasnije i glasnije! 

Navodno, princ želi malo "prostora" za sebe i da se distancira od Megan, braka i takvog života. Zato, nije iznenađujuće što ih već neko vreme vidimo razdvojene. Hari je počeo da putuje poslednjih nedelja sam, dok je Megan takođe viđena solo na mnogi događajima.

Frazer Harisson/Getty Images

 

Ipak, čini se da razvod nije ni na vidiku!. Princ Hari i Megan Markl sinoć su gledali hokejašku utakmicu NHL-a na kojoj je vojvoda od Saseksa ispustio prvi pak - baš kao što je to učinila njegova baka, kraljica Elizabeta Druga, pre dve decenije, prenosi Dejli mejl.

Hari i Megan su meč gledali iz VIP lože u Rodžers areni, a u jednom trenutku kamere su ih uhvatile kako razmenjuju nežnosti.

Pročitajte: Skandal o kome bruji svet - Princ Hari i Megan Markl proneverili 4 miliona dolara iz svoje humanitarne fondacije?

Par je strastveno navijao i kada su Canucks pobedili, Hari je skočio dok je Megan spustila čašu za vino kako bi oboje mogli da plešu i slave pobedu uz hit Simple Mindsa „Don't Iou Forget About Me“.


Supružnike je, dok su snimali seriju 'Odela', pratio Markus Anderson, Meganin prijatelj iz Toronta. Anderson je takođe poznat po tome što je pomogao u organizaciji Megan i Harijevog prvog sastanka u Londonu.

Čini se da je odbegli kraljevski par rešio sve nesuglasice u svom braku, ako ih je uopšte bilo. 

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović Photo by Chris Jackson/Getty Images

Pročitajte još