Na rukama Kejt Midlton se vide posledice hemioterapije

Na rukama Kejt Midlton se vide posledice hemioterapije

Autor: | 11/10/2024

0

Posledice hemioterapije Kejt Midlton

Svaki put kad se pojavi Kejt Midlton u javnosti, nacija se oduševi što vidi princezu u boljem zdravlju.

Profimedia

 

Poznato je da se princeza u potpunosti povinovala uputstvima lekara, pa je njen izlazak uvek znak da je situacija bolja.

Vratila se kraljevskim dužnostima i izgleda kao i ranijih godina, ali jedna sitnica otkriva da je Kejt prošla kroz vrlo težak period.

Pročitajte: Emotivni susret zabeležile kamere: Kejt Midlton u zagrljaju devojčice koja se bori sa kancerom

Naime, Kejt Midlton više ne nosi svoj prepoznatljivi verenički prsten, piše People.

Ona je nosila četiri prstena, među kojima su njen azlatna burma od večškog zlata, Annoushka prste koji joj je princ darovao nakon rođenja njihovog prvog deteta princa Džordža, jedan dijamantski prsten i novi komad nakita od dijamanata i safira koji je primećen u video-saopštenju kojim je otkrila da je završila lečenje.

Veruje se da princeza od Velsa više ne nosi verenički prsten jer je smršala tokom hemioterapije, pa joj veličina više ne odgovara, a lekari ističu i da je možda morala da skine nakit za vreme lečenja.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

- Hemioterapija može da izazove zadržavanje tečnosti u rukama, zbog čega mnogi pacijenti prilikom lečenja od raka moraju da skinu prstenje - rekao je jedan onkolog u avgustu za britanski Hello!, istakavši da hemioterapija može da izazove i iritacije kože, pa nošenje prstenja može da bude izrazito neprijatno.

Poznato je da je princ Vilijam zaprosio Kejt vereničkim prstenom njegove pokojne majke princeze Dajane, 2010. godine, tokom boravka u Africi.

Komentari (0)

Loading
Redakcija Paul Grover - WPA Pool / Getty Images

Najnovije vesti