Jesenji stajling tri princeze: Ljubica Karađorđević sa ćerkama u odeći sa posebnim potpisom

Jesenji stajling tri princeze: Ljubica Karađorđević sa ćerkama u odeći sa posebnim potpisom

Autor: | 17/10/2024

0

Princ Mihailo i princeza Ljubica Karađorđević već osam godina su u braku. Zajednički život započeli su daleko od Beograda, u idiličnom ambijentu Topole i Oplenca, gde su sagradili kuću.

Nenad Jakovljević

 

Skladan par uživa u odgajanju svojih ćerki, Natalije i Isidore, koje odrastaju u maloj sredini, ali zajedno sa roditeljima učestvuju u njihovim aktivnostima, pa i protokolarnim dešavanjima na kojima se pojavljuje porodica Karađorđević.

Pročitajte: Princeze Natalija i Isidora su porasle i mnogo su slatke, najnovije fotografije porodice Karađorđević oduševile

Sa mamom i tatom su, krajem septembra, uživale na Dečjem festivalu na Oplencu, u organizaciji Fondacije „Koreni”, koju su osnovali princ Mihailo i princeza Ljubica Karađorđević.

Nedugo zatim videli smo ih i na svečanom skupu, ispred Crkve Svetog Đorđa, upriličenom povodom otkrivanja spomenika kralju Aleksandru na devedesetogodišnjicu njegovog ubistva.

Princeza Ljubica Karađorđević u svakoj prilici očarava prefinjenim izgledom i damskim manirima, a ništa manje pažnje privlači i njen elegantan način odevanja.

- Tražila sam svoj stil godinama i sada, konačno, mogu reći da sam pronašla „recepturu” koja mi sasvim odgovara. Biram garderobu koja čini da se osećam lagodno, opušteno. Naravno, važno mi je i da mi ta odeća pristaje – kaže princeza Ljubica za hellomagazin.rs

Nenad Jakovljević

 

Kako je istakla, trendove ne prati, već nosi ono što joj prija, a to je često i vintidž odeća.

- Pelerinu sa fotografije sašila je moja mama, koja je u tome izvanredna. Mnoge lepe stvarčice koje devojčice i ja nosimo ona „potpisuje” (smeh). Inače, volim domaće dizajnere, Draganu Ognjenović, handmade odeću inspirisanu narodnom nošnjom...

- Skoro isključivo nosim prirodne materijale. To je odluka koju sam donela pre nekoliko godina i pridržavamo se toga porodično. Takvi komadi duže traju, obično su kvalitetniji i prijaju telu. Što je najvažnije, ne zagađuju okolinu – istakla je šarmantna princeza.

Malene princeze, Natalija i Isidora, od malih nogu slede mamin primer, a u odeći koju za njih šije baka izgledaju zaista bajkovito.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti