Dijeta Marije Kilibarde je sve što vam treba
Kada zagusti i kilogrami krenu na gore, Marija Kilibarda ima keca u rukavu! Kako je jednom prilikom otkrila, tajna je u izbalansiranoj ishrani koja prati ritam čoveka, a bazira se na samo nekoliko pravila.
Dan dijete Marije Kilibarde počinje visokokaloričnim doručkom. Ujutru joj prija da unese masti, hidrate i belančevine, a s obzirom na to da fiksno vreme nema, nekada doručkuje rano ujutru, a nekada oko 11 sati.
Prvi obrok uglavnom sadrži jaja koja prži na slanini ili maslacu, slaninu, hleb sa semenkama i kiselo mleko. Nekad napravi sendvič sa punomasnim sirom, goveđom pršutom, salatom, kiselim mlekom u koje doda suncokretove semenke.
Pročitajte: Konačno i njega da vidimo - Marija Kilibarda pokazala dečka koji se krije od javnosti, povod prelep
Ona je dodala da svaki treći dan pravi proteinski šejk sa bademovim mlekom, u koje dodaje rogač, cimet, seme lana i konoplje, matični mleč, zlatnu maku, avokado, borovnicu ili aroniju, šargarepu i grejp.
Što se tiče ručka, ovaj obrok Marija obično ima četiri sata posle doručka.
Kada je na dijeti, Marija Kilibarda hranu ne prži i ne pohuje. Ako jede rižoto ili pastu, uvek se trudi da uz to ima svežu salatu ili bareno povrće. U njenom jelovniku su takođe supice i čorbice bez brašna i pavlake i to svakodnevno. Meso kombinuje sa povrćem i za ručak češće unosi crveno meso.
Dijeta Marije Kilibarde uključuje i užinu koju čine: sveže voće ili ceđeni sok, sirovi bademi (lešnici, indijski ili brazilski orah – dva-tri komada), malo crne čokolade. Takođe, suve smokve mogu lepo da zasite i povrate energiju. U tom periodu ovim finim šećerima zadovolje se sve potrebe za slatkim i kasnije u toku dana i večeri i ne javlja se nova potreba za slatkišima.
Pročitajte: Od nje je nasledila visinu, lepotu i stil - Evo zašto su sinoć svi gledali u majku Marije Kilibarde FOTO
Tri i po do četiri sata posle užine, vreme je za večeru, koju čine riba i salata ili belo meso i povrće.
Uveče nikako ne unosi skrob i testa. Poenta dijete Marije Kilibarde je da razmak između obroka bude uvek isti ili bar u okvirima tri do četiri sata, da se uz kafu ne pije mleko, da je dozvoljeno, čak poželjno popiti čašu-dve crvenog vina za vreme ručka, da se ne gricka ništa između obroka, ali takođe da, ako joj se prijede saher-torta ili pripije mohito, sebe ne liši sitnih zadovoljstava.
Slične Vesti
Režim ishrane koji topi kilograme: Marija Kilibarda oduševila receptom od 3 sastojka (foto)
Recept Marije Kilibarde za štapiće od tikvica
09/07/2022
Saznajte višePročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)