Dijeta Milice Milše nije zahtevna
Milica Milša želi da dovede svoju liniju do savršenstva i izgleda da će joj to poći za rukom u rekordnom roku. Vrlo brzo uspela je da skine čak deset kilograma, a kako je sama rekla ni u jednom trenutku nije bila gladna, a to može samo sa dobro izbalansiranom ishranom.

Ata Images
Glumica je izbacila dve vrste namirnica - one koje sadrže proste šećere i belo brašno. Takođe, više ne jede velike porcije.
Pročitajte: Milica Milša prevarena, hitno se oglasila - Obaveštavam sve da je na najbestidniji način...
- Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama. Sad nosim dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije - rekla je Milica ove godine.

Za doručak naša glumica pojede ovsenu kašu ili jaja, integralne projice, a za ručak jede junetinu ili teletinu s povrćem, a večera joj je posebno važna.
Pročitajte: Smršala je deset kilograma i nije ih vratila - Dijeta Aleksandre Radović ima caku koja topi masti
- Važno je da ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, dozvoljena mi je integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija-semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali istrajala sam - rekla je Milica Milša i istakla da je promenila ishranu prvenstveno zbog zdravlja, ne izgleda.

Aleksandar Krstović
Pročitajte još
Proglašeno najlepše ime na svetu, Srbi ga obožavaju
Najlepše ime na svetu za devojčice zvuči prelepo na svim jezicima
25/03/2025
Saznajte višeStigao je King Desire – senzacija na štapiću
Povodom 30. rođendana Frikom predstavio novi ukus sladoleda
24/03/2025
Saznajte višeJeste li probali posni grašak? Slavica Rokvić ima savršen recept
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/03/2025
Saznajte više20 kg manje bez gladovanja: Evo kako je Nataši Aksentijević to pošlo za rukom
Nataša Aksentijević smršala 20 kilograma
23/03/2025
Saznajte više
Komentari (0)