Glumica Iva Štrljić godinama neguje besprekoran izgled. Za njenu vitku liniju zaslužna je redovna fizička aktivnost, zdrava ishrana, kao i to što nije sklona slatkim i slanim grickalicama. Užina Ive Štrljić je zdrav, ali prilično redak izbor većine ljudi.

Antonio Ahel/ATAImages
- Često me pitaju kako održavam vitku liniju. Obavezno naglasim da pažljivo biram šta ću jesti, kao i da umem da kažem ‘ne’ hrani kojoj je generalno teško odoleti. Za vitku liniju važan je čvrst karakter – nema dilemu zgodna glumica.
Čak i ako se opredeli za neki slatki zalogaj, reč je o niskokaloričnim poslasticama.
Pročitajte: Slatka fantazija: Jednostavnu tortu Ive Štrljić obožavaće i oni najizbirljiviji
Obroci koje priprema Iva Štrljić uglavnom su bazirani na svežem povrću, ali podjednako voli i voće, naročito grejpfrut.
Ipak, ako ste mislili da je omiljena užina Ive Štrljić neka voćka, prevarili ste se.
- Moja najdraža namirnica je keleraba. Nemam naviku da je koristim kao sastojak za neki obrok, već je jedem isključivo svežu. Jednostavno, očistim kelerabu i užina je spremna – otkriva Iva za „Hello” tajnu svog zdravlja i vitalnosti.

Schutterstock
Užina Ive Štrljić bogata je kalcijumom i magnezijumom, čisti organizam i samim tim idealan je izbor za svakodnevno konzumiranje.
Pročitajte: Savršenu liniju Iva Štrljić pripisuje čvrstom karakteru, a za doručak preferira ovaj slatkiš
- Mene keleraba pametno zasiti. Namerno kažem pametno, jer ima izuzetno malo kalorija, a toliko toga dobrog donese organizmu.

Schutterstock
- To povrće bez bojazni možete jesti onoliko koliko želite. Moj savet je da vam se što češće nađe na tanjiru - jasna je Iva Štrljić.
Slične Vesti
Pročitajte još
Uskrs kod Marića i Vesne obeležili raskoš, jaja i posebna poruka
Dom Vesne Radusinović i Milomira Marića danas izgleda ovako
20/04/2025
Saznajte višeIdealna praznična poslastica: Seka Aleksić bez ove torte ne može da zamisli Uskrs
Torta Seke Aleksić oduševila, ovaj recept morate isprobati
20/04/2025
Saznajte višeSavršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu
Recept Milice Milše za uskršnji umak
19/04/2025
Saznajte višeŠta sa starom čuvarkućom? Postoji mnoštvo običaja, ali ovo nikako ne radite
Čuvarkuća se čuva cele godine, a kada ofarbate novo jaje ovo nikako ne smete da uradite
19/04/2025
Saznajte višeNa Veliki petak pravi vernici ovo POVRĆE nikako ne jedu
Veliki petak je dan kada hrišćani poste
18/04/2025
Saznajte višeČivutska jaja: Bojana Stefanović tradiciju ne prekida, ovo je tehnika farbanja njene prababe
Farbanje jaja po starinskom receptu Bojane Stefanović
18/04/2025
Saznajte više
Komentari (1)
Tajna je u genetici i prezimenu !