Viki izbacila jednu namirnicu i smršala kao od šale! Evo šta jede žena koja u 49. godini nema ni gram sala

Viki izbacila jednu namirnicu i smršala kao od šale! Evo šta jede žena koja u 49. godini nema ni gram sala

Autor: | 13/06/2024

0

Dijeta Viki Miljković za savršen izgled

Viki Miljković godinama može da se pohvali fenomenalnim izgledom – od zategnutog tela do mladolikog lica, niko ne bi ovoj pevačici dao 49 godina.

Naravno, dešavalo se da Viki nabaci i pokoji kilogram viška, ali uvek ih je sa lakoćom skidala i vraćala lepu figuru.

Članica žirija u „Zvezdama Granda“ nije se nikad stidela da pokaže svoje telo u različitim izdanjima, tako da neretko vidimo njene fotografije sa plaže.

Iako za potrebe snimanja emisije uvek nosi nešto elegantno i dugačko, Viki privatno ima različite kombinacije koje najbolje prikazuju uložen trud u fizički izgled i, još bitnije, zdravlje.

M.M./ATA Images

 

Pre nekoliko godina otarasila se cigareta, pa je tako nabacila koji kilogram više, ali zahvaljujući pravilnoj i korigovanoj ishrani Viki Miljković uspela je da za kratko vreme liniju dovede do savršenstva.

- Taške i ja redovno postimo. Najzgodnija sam baš kada postim! - rekla je jednom prilikom folkerka i dodala da redovno vežba, ali da sada zbog zakazanih nastupa i privatnih obaveza, ipak ne može da vežba onoliko često koliko bi želela.

Pročitajte: Šta im bi da se obuku isto - Dragana i Viki u skupom izdanju, nije za svačiju građu FOTO

- Sada su počeli nastupi, pa nemam toliko vremena za treniranje, ali se redovno krećem i to mi takođe pomaže da budem vitka - rekla je za „Hit” Viki kojoj je najteže da se odrekne slatkiša.

- Mnogo volim slatkiše, a unište me svaki put kad preteram.

Najviše volim da jedem domaće poslastice – baklave, torte i kolače, a sve to je puno šećera.

Kada se ugojim, onda ne jedem ništa slatko dva meseca i uspem da smršam - iskrena je bila pevačica koja, kada dolazi na snimanje „Zvezda Granda”, sa sobom nosi hranu koju priprema po preporuci nutricioniste, kao i neko voće za užinu, a jednom prilikom je otkrila i kako izgledaju obroci koje priprema.

ATA Images

 

Naime, dijeta Viki Miljković na primeru jednog dana izgleda tako da za doručak spremi palentu sa jogurtom, za ručak uglavnom bude neko grilovano meso, a kao prilog sveža salata, a za večeru pileće belo meso.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti