Vidite li promenu? Seka Aleksić smršala pa neskromno poručila: Najzgodnija sam na svetu

Vidite li promenu? Seka Aleksić smršala pa neskromno poručila: Najzgodnija sam na svetu

Autor: | 04/10/2024

0

Jedna od onih javnih ličnosti koja uvek kaže ono što misli bez obzira na to kakve će posledice izazvati je svakako Seka Aleksić.

Upravo zato je i jedna od omiljenih u narodu, a poznato je da pevačica neretko kuburi sa viškom kilograma baš kao i većina dama.

Instagram

 

Zato sada kada je Seka Aleksić smršala ima da poruči nešto svima što bi trebalo da postane moto svake dame bez obzira na godine i izgled.

U poslednje vreme muzička zvezda najlagodnije i najlepše se oseća u "oversized" komadima garderobe, ali za nastupe ipak odlučuje da ostane dosledna dugogodišnjem stilu.

Baš zato su se i pojavili komentari po društvenim mrežama kako Seka uživa u garderobi koja je za nekoliko brojeva veća zbog viška kilograma koji joj hronično stvaraju probleme.

Ne želeći da ćuti na provokacije i spekulacije koje nisu istinite, pevačica je u jednom intervjuu otkrila da ima toliko samopouzdanje koje ništa ne može poljuljati: 

Pročitajte: Seka Aleksić ljubav je našla uz Veljka, a njena majka uz ovog čoveka - Zajedno su 15 godina, čuva je kao malo vode na dlanu

- Ja i kad smršam dva kilograma mislim da sam najzgodnija na svetu, da mogu u kupaćem kostimu sutra da šetam. To je takvo samopouzdanje, da vi to niste videli u životu.

Ja sam i tad debela, ali ja sam sebi najzgodnija zato što sam skinula dva kilograma. Tako da mislim da svaka žena ima taj osećaj kada smrša kilogram, pomisli "najjača sam riba na svetu" - rekla je Seka.

 

@unatelevizija

Seka je najjača riba na svetu, ali kako i sama kaže- samo pod ovim uslovima 😂❤️ ♬ original sound - UNA TELEVIZIJA

 

I mnoge dame bi trebalo da poslušaju pevačicu ukoliko već do sada nemaju takav životni stav. Jer najvažnije je kako se osećamo iznutra, a kilogrami dođu i prođu.

Baš kao i sve ostalo u životu, te stoga što gubiti živce i nervirati se oko trivijalnih stvari?

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti