Recept Ivane Maksimović koji ćete obožavati ovog leta
Ko će bolje i brže da napravi ukusnu poslasticu, ako ne mama. Naša uspešna sportistkinja Ivana Maksimović uživa da sa suprugom Danilom Anđušićem priprema zanimljiva jela. Tokom vanrednog stanja prošle godine u njihovom porodičnom domu u Francuskoj sve je mirisalo na domaći hleb, slasne kolače, torte, slane rolate i mnoge druge delicije.
- Počeli smo zajedno i da kuvamo. Sve ono što smo i pre radili, ali nismo imali vremena - iskreno je tada izjavila Ivana za domaće medije.
Pročitajte: Ivana Maksimović i Danilo Anđušić - Nama je karantin dobro došao (video)
Kako sinu Filipu priprema zdrave obroke, i trudi se da vodi računa o ishrani i u drugoj trudnoći, Ivana je otkrila jedan izuzetno brz i veoma lak način da napravite voćni cheesecake bez pečenja. Zanimljivo je da recept Ivane Maksimović kao glavnu namirnicu sadrži egzotični mango.
Sastojci
- 200g mrvljenog keksa
- 125ml mleka
- 250g maskarpone sira
- 150g pavlake
- jedna kašina šećera u prahu
- jedna kašika cimeta u prahu
- dva veća manga
- dve kašike čia semenki
A evo i kako da za samo nekoliko minuta u vašem domu sve miriše na ovu ukusnu, letnju poslasticu po receptu Ivane Maksimović.
Pogledajte...
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)