Domaći sirup - recept koji ćete zapisati
Prirodno, sveže i zdravo. Sveto trojstvo koga se danas pridržavaju svi poštovaoci „new-age“ načina života zapravo je povratak u vreme kada civilizacija na raspolaganju nije imala razne moderne dodatke ishrani. Sve što vam treba za ove sjajne letnje sirupe su biljke i voće. Nana se od davnina koristi kao narodni lek i čaj, a može da bude i efikasno letnje osveženje. Šumsko voće takođe je trezor vitamina i antioksidanasa, a u „klub tropikana“ ovog puta odvešće vas egzotična marakuja.
Pročitajte: Prolećna poslastica - Neodoljive tartalete sa jagodama i kremom
Domaći sirup od marakuje
Rastvorite 250 g šećera u 250 ml vode. Dodajte pulpu od 10 plodova marakuje i koru 2 limuna. Kuvajte sve zajedno 10 minuta, a zatim procedite bez gnječenja. Pustite da sirup ponovo proključa, pa ga ostavite da se ohladi. Sipajte u flaše i držite u frižideru.
Slične Vesti
Ljiljana Blagojević i Siniša Kovačević pre izvesnog vremena odlučili su da užurbanost prestonice zamene seoskom idilom
19/06/2023
Saznajte višeKristina Ćetković podelila recept za proju sa spanaćem i nanom, Lola i Mila je obožavaju
Recept za proju Kristine Ćetković - jednostavno, brzo i ukusno
13/11/2021
Saznajte višePročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)