Recept Maje Volk – male tajne veganskih kuvara
Uz pravilnu ishranu Maja Volk uspela je da pobedi rak, ali i da se podmladi. Njeni veganski recepti i saveti za pripremanje sirove hrane već su postali legendarni, a objedinila ih je i u pisanom izdanju. Ovog puta predlaže nam kako da napravimo vegansku pavlaku. Vrlo je jednostavno, a rezultat je ukusan, lagan i zdrav obrok.
Pročitajte: Doručak za podmlađivanje po receptu Maje Volk

Luka Šarac
Sastojci
‒ šolja i po indijskih oraha
‒ 2 kašike soka od limuna
‒ 1 kašika i 1 kašičica sirćeta od divlje jabuke
‒ 1 šolja vode
‒ pola kašičice soli
Priprema
Sve sastojke stavite u blender i dok ih miksirate dodajte pomalo vode ukoliko imate problem sa indijskim orasima. Odložite u frižider da se masa zgusne taman kako treba. U pavlaku možete da umačete i kukuruzni čips, ako volite.
Pročitajte: Može i bez mesa - Ovako izgleda savršen ručak Jelene i Tare Đoković (foto)

Shutterstock
Slične Vesti
Pročitajte još
Skromno ali za sreću dovoljno: Ovo je kontejner u kojem je Lane Gutović provodio penzionerske dane
Vikendica Laneta Gutovića bila je njegova oaza mira
05/04/2025
Saznajte višeRučak idealan za post na vodi: Omiljeno jelo Nikole Rokvića po receptu njegove supruge Bojane
Posni recept Bojane Barović je preukusan
05/04/2025
Saznajte višeKako ofarbati popucala jaja? Savršena tehnika, niko neće primetiti
Farbanje jaja uz ovu tehniku ćete obožavati
05/04/2025
Saznajte višeRecept Seke Aleksić za posni kolač na vodi, nestaće za tren oka
Recept Seke Aleksić za posni kolač na vodi
04/04/2025
Saznajte višeKaja Žutić na selu napravila raj, iz bašte ne izlazi, kakvo cveće, božur kao naslikan (video)
Kaja Žutić na selu pronašla mir
04/04/2025
Saznajte više
Komentari (0)