Recept Maje Volk – male tajne veganskih kuvara
Uz pravilnu ishranu Maja Volk uspela je da pobedi rak, ali i da se podmladi. Njeni veganski recepti i saveti za pripremanje sirove hrane već su postali legendarni, a objedinila ih je i u pisanom izdanju. Ovog puta predlaže nam kako da napravimo vegansku pavlaku. Vrlo je jednostavno, a rezultat je ukusan, lagan i zdrav obrok.
Pročitajte: Doručak za podmlađivanje po receptu Maje Volk
Sastojci
‒ šolja i po indijskih oraha
‒ 2 kašike soka od limuna
‒ 1 kašika i 1 kašičica sirćeta od divlje jabuke
‒ 1 šolja vode
‒ pola kašičice soli
Priprema
Sve sastojke stavite u blender i dok ih miksirate dodajte pomalo vode ukoliko imate problem sa indijskim orasima. Odložite u frižider da se masa zgusne taman kako treba. U pavlaku možete da umačete i kukuruzni čips, ako volite.
Pročitajte: Može i bez mesa - Ovako izgleda savršen ručak Jelene i Tare Đoković (foto)
Slične Vesti
Idealan za užinu: Zdrav šejk Maje Volk sa ukusom čokolade, deca mu neće odoleti
Maja Volk podelila recept za voćni šejk
16/09/2024
Saznajte višeZaboravite na rernu i pečenje! Maja Volk podelila recept za sirovu picu koja izgleda preukusno FOTO
Recept Maje Volk za sirovu picu
07/07/2023
Saznajte višePročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)