Hotel „Moskva“ još ponosno izranja iz beogradskog reljefa, utkan u istoriju našeg glavnog grada, na uglu Terazija i Balkanske ulice. Unutar ovog magičnog prostora nalazi se i restoran „Tchaikovsky“, nekada „Kafana Moskva“, mesto prepuno živopisnih priča, koraka znamenitih ličnosti i stvaralaštva, mesto uzdizanja stamenog i dostojanstvenog Beograda, iznova i iznova.
Početkom 20. veka kafana je za samo nekoliko godina u potpunosti promenila gastronomsku kulturu Beograda. Od nje je potekla moda otvorenih terasa sa suncobranima, lagane klasične muzike kao pratnje, moda francuskih deserta i vina, češkog piva, ribe sa majonezom, paštete od divljači... Restoran „Tchaikovsky“ danas je spreman da postavi nove trendove, po uzoru na svoju slavnu istoriju.
Jela šefa kuhinje Đorđa Klipića najmelodičnije su kompozicije srpske gastronomije, kombinovane sa elementima radoznalosti i strasti, u stalnoj potrazi za inovacijama!
Zrno smelosti i ljubav prema tradiciji ovaj jelovnik čine posebnim, dok njegovu okosnicu čine pažljivo odabrane namirnice sa geografskim poreklom, iz svih krajeva Srbije.
Uz inovativnu i modernu interpretaciju dobro poznatih jela, iz hotela „Moskva“ vam obećavaju autohtono gastronomsko iskustvo.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)