Badnja večera u domu Nede Ukraden priprema se pažljivo i dugo
Neda Ukraden Badnji dan i Božić obeležava sa puno ljubavi, poštujući tradiciju i običaje. Zanimljivo je da u Nedinom domu priprema praznične trpeze za Badnji dan počinje dan ranije, pa je tako i ove godine. Kako je otkrila, njenom kućom pred praznik uvek zamiriše bakalar, a otkrila je i na koji način ga ona priprema.
Pročitajte: Savršena Badnja večera - Tradicionalna trpeza pred najradosniji hrišćanski praznik
- Pripreme za Badnje veče kod nas počinju dan ranije. Kod nas se tradicionalano za Badnji dan sprema bakalar, izvanredna sušena riba iz Norveške, za koji je potrebno nekoliko sati priprema i kuvanja. Bakalar, krompir, maslinovo ulje, beli luk, peršun, so, biber... Ali sve mora uz ljubav i posvećnost. I na kraju, prste da poližeš. Najbitnije da sam ove godine za praznike okružena svojom porodicom i da smo na okupu svi - rekla je Neda za domaće medije.
A kako izgleda kada bakalar zamiriše njenim prelepim domom Neda je pokazala svojevremeno i na društvenim mrežama.
Slične Vesti
Običaji naših predaka: Badnji dan je pun rituala i verovanja
Badnji dan pun je starih verovanja
06/01/2024
Saznajte višePročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)