Badnja večera u domu Nede Ukraden priprema se pažljivo i dugo
Neda Ukraden Badnji dan i Božić obeležava sa puno ljubavi, poštujući tradiciju i običaje. Zanimljivo je da u Nedinom domu priprema praznične trpeze za Badnji dan počinje dan ranije, pa je tako i ove godine. Kako je otkrila, njenom kućom pred praznik uvek zamiriše bakalar, a otkrila je i na koji način ga ona priprema.
Pročitajte: Savršena Badnja večera - Tradicionalna trpeza pred najradosniji hrišćanski praznik
- Pripreme za Badnje veče kod nas počinju dan ranije. Kod nas se tradicionalano za Badnji dan sprema bakalar, izvanredna sušena riba iz Norveške, za koji je potrebno nekoliko sati priprema i kuvanja. Bakalar, krompir, maslinovo ulje, beli luk, peršun, so, biber... Ali sve mora uz ljubav i posvećnost. I na kraju, prste da poližeš. Najbitnije da sam ove godine za praznike okružena svojom porodicom i da smo na okupu svi - rekla je Neda za domaće medije.
A kako izgleda kada bakalar zamiriše njenim prelepim domom Neda je pokazala svojevremeno i na društvenim mrežama.
Slične Vesti
Pročitajte još
Treba vam posni namaz za palačinke koji deca obožavaju? Seka Aleksić ima provereno dobar recept
Posni namaz Seke Aleksić za palačinke će vas oduševiti
30/03/2025
Saznajte višeNevena Božović godinama živi u hotelu, raj u Crnoj Gori, tek da vidite pogled iz spavaće sobe
Dom Nevene Božović na moru
30/03/2025
Saznajte višeRecept Slavice Rokvić za pitu od samo 4 sastojka, posno, zdravo i slasno
Posna pita po receptu Slavice Rokvić prirpema se od četiri sastojka
30/03/2025
Saznajte višeHilandarski kolač: Nekoliko sastojaka, malo vremena, savršen za dane posta
Posni kolač koji se lako priprema ili Hilandarski kolač
27/03/2025
Saznajte višeProglašeno najlepše ime na svetu, Srbi ga obožavaju
Najlepše ime na svetu za devojčice zvuči prelepo na svim jezicima
25/03/2025
Saznajte više
Komentari (0)