Recept Jane Milić Ilić za testeninu sa slaninom i graškom
Neko smatra da slanina nije zdrava za organizam, neko tvrdi da je veoma korisna, ali ono što je sigurno to je činjenica da svakom obroku u kome se nađe daje posebnu draž. Ovog puta „umešala“ se u testeninu i povrće. Jedan od svojih omiljenih recepata glumica Jana Milić Ilić predstavila je u Praktičnoj ženi. A i jelo je vrlo praktično. I nadasve ukusno. Probajte!
Pročitajte: Letećete oko nje kao kolibri oko cveta - Una Piale oduševila receptom za čuvenu Kolibri tortu

Praktična žena promo
Sastojci
‒ 200 g pančete
‒ 3 čena belog luka
‒ 500 g testenine
‒ 1,8 l ključale vode
‒ 1 kesica smrznutog graška
‒ 1 crvena paprika
‒ 30 g putera
‒ so i biber
Recept Jane Milić Ilić jednostavan je za pripremu
Slaninu isecite na kockice i kratko propržite, a zatim dodajte beli luk i ponovo propržite. Izvadite slaninicu i odložite je u tanjir, a u masnoći promešajte testeninu i nalijte ključalu vodu. Ostavite da se kuva na vatri srednje jačine, zatim dodajte grašak, seckanu papriku, stavite puter i krčkajte još pet minuta. Na kraju začinite, dodajte prženu slaninicu, promešajte i poslužite.
Pročitajte: Pre udaje za princa pisala je blog - Megan Markl predlaže recept za seksi pastu

Praktična žena promo
Pročitajte još
Stolice koje unose šarm u svaki prostor
Stolice koje unose šarm u svaki prostor
13/03/2025
Saznajte višeZa tri meseca Marko Kon izgubio 40 kilograma, ova dijeta uspeva
Kako je smršao Marko Kon zanima mnoge
12/03/2025
Saznajte višeOvde žive predsednik i prva dama, Tamara Vučić otvorila vrata porodičnog doma FOTO
Dom Tamare i Aleksandra Vučića porodična je oaza mira
12/03/2025
Saznajte višeImala 82 kg, smršala 30: Slađa Alegro uz ovaj trik vratila devojačku liniju
Dijeta Slađe Alegro uz koju je izgubila 30 kilograma
11/03/2025
Saznajte višeESENCIJE PARFEMA PRETOČENE U SOFISTICIRANE KOKTELE
Belodore, The Perfume Atelier i Hyatt Regency Beograd u jedinsvtenoj kolaboraciji
11/03/2025
Saznajte višeKreiraj najbolji koktel i osvoji put u London!
Počelo takmičenje koje otvara vrata uspehu u svetu miksologije
10/03/2025
Saznajte više
Komentari (0)