Recept za post iz kuhinje Seke Aleksić
Pred svaki veliki verski praznik Seka Aleksić pretvara svoj dom u pravu bajku. Nema sumnje da će se potruditi i oko dekoracije za predstojeći Uskrs. No, pre nego što stigne zec i donese poklone njenim dečacima, folk zvezda pridržava se pravila. Poštuje i Uskršnji post, kojem su prilagođena i jela na njenoj trpezi. Poznata kao domaćica kakvu bi svako poželeo u kuhinji, Seka predlaže recept za ukusno jelo koje ovih dana često priprema porodici...
Pročitajte: Seka Aleksić u Negotinu na drugi dan Uskrsa - Ovo su svekar i svekrva folk zvezde (foto)

Andreja Damnjanović
Recept za post - Paprike punjene žitom
Za ovo ukusno jelo potrebno je 8 paprika, 500 g pšenice, 3 čena belog luka,100 g paradajza, 300 g praziluka, pola kašičice slatke paprike i bosiljak.
Sitno iseckajte praziluk, a paradajz isecite na kockice. Izdinstajte beli luk i slatku papriku, pa uspite skuvano i samleveno žito. Dodajte začine po ukusu, malo bosiljka i pripremljenom smesom napunite paprike. Složite ih u pleh ili vatrostalnu posudu, prekrijte folijom i pecite 30 minuta na 180 stepeni.
Pročitajte: Ručak idealan za post na vodi - Omiljeno jelo Nikole Rokvića po receptu njegove supruge Bojane

Shutterstock
Slične Vesti
Pročitajte još
To smo mi: Članovi Riblje čorbe snimili album sa horom “Svitac”
Članovi Riblje čorbe i hor Svitac snimili album
13/03/2025
Saznajte višeStolice koje unose šarm u svaki prostor
Stolice koje unose šarm u svaki prostor
13/03/2025
Saznajte višeZa tri meseca Marko Kon izgubio 40 kilograma, ova dijeta uspeva
Kako je smršao Marko Kon zanima mnoge
12/03/2025
Saznajte višeOvde žive predsednik i prva dama, Tamara Vučić otvorila vrata porodičnog doma FOTO
Dom Tamare i Aleksandra Vučića porodična je oaza mira
12/03/2025
Saznajte višeImala 82 kg, smršala 30: Slađa Alegro uz ovaj trik vratila devojačku liniju
Dijeta Slađe Alegro uz koju je izgubila 30 kilograma
11/03/2025
Saznajte višeESENCIJE PARFEMA PRETOČENE U SOFISTICIRANE KOKTELE
Belodore, The Perfume Atelier i Hyatt Regency Beograd u jedinsvtenoj kolaboraciji
11/03/2025
Saznajte više
Komentari (1)
Није ускршњи, већ Васкршњи!!!