Recept Nataše Pavlović oduševio
Sa testeninama se najbolje slažu sosovi na bazi mesa i razni sirevi, ali da li ste znali da od njih može da se napravi i izvrsna poslastica? Da čuveni „bolonjeze“ može da zameni, na primer, „jagodeze“? Nataša Pavlović, voditeljka emisije „Praktična žena“, pokazaće vam kako se to radi. Malo jagoda, malo čokolade, i eto sjajnog letnjeg deserta koji će vam razgaliti i nepca i dušu.
Pročitajte: Kao sladoled, ali manje kalorično - Donosimo vam recept za desert koji ne goji

Praktična žena promo
Sastojci
‒ 350 g obarenih makarona
‒ 500 g svežih jagoda
‒ 50 g kokosovog brašna
‒ 250 g maskarponea
‒ 1 konzerva kondenzovanog zaslađenog mleka
‒ 2 jaja
‒ kesica vanilin-šećera
‒ crna i bela narendana čokolada za dekoraciju
Pročitajte: Za istinske čokoljupce - Brauni sa malinama i morskom solju

Praktična žena promo
Recept Nataše Pavlović jednostavno se priprema
U velikoj činiji pomešajte sitno iseckane jagode sa kokosom. U drugoj posudi pomešajte sir, kondenzovano mleko, jaja i vanilin šećer. Sve dobro umutite. Dodajte obarene makarone u jagode i kokos i izmešajte. Sve to dodajte u umućene tečne sastojke. Izlijte u veću četvrtastu vatrostalnu posudu. Pecite 25 do 30 minuta na 200⁰C. Preko vrućih makarona pospite crnu i belu rendanu čokoladu.
Pročitajte: Samo četiri sastojka - Zdrav i brz recept Kristine Radenković i Marije Veljković za domaći sladoled (video)

Praktična žena promo
Slične Vesti
Pročitajte još
Kreiraj najbolji koktel i osvoji put u London!
Počelo takmičenje koje otvara vrata uspehu u svetu miksologije
10/03/2025
Saznajte višeOmiljeni ručak koji se često može pronaći tokom posta na Anastasijinoj trpezi
Posni ručak Anastasije Ražnatović je preukusan
08/03/2025
Saznajte višeKo su žene koje pomeraju granice? Postani jedna od njih uz 50% popusta u Cubes IT školi
Pridruži se Cubes School i postani deo zajednice žena koje pomeraju granice!
07/03/2025
Saznajte višeIvana Korab jedina ima ovakvu kadu! Pozlaćena i košta kao jedna garsonjera
Kupatilo Ivane Korab njen je omiljeni kutak u kući
06/03/2025
Saznajte više
Komentari (0)