Da je Vlado Georgiev odličan kompozitor i pevač odavno nam je poznato, ali nema sumnje da se u njemu krije čitav niz talenata, pa i za kulinarstvo.
„Napravio sam proteinski hleb od bundeve, lana, mekinja (i još proteinskih vlakana) / 5 jezika +”, pohvalio se šarmantni Barba na Tviteru, na kojem je objavio fotografiju svog specijaliteta.
„Sudeći po slici i diše i miriše”, „Treba uvek naći nešto smisleno i raditi na sebi, kad je već ludilo napolju...” nizali su se komentari njegovih pratilaca, a mnogi od njih želeli su da dobiju recept.
Pročitajte: Kako vreme leti! Sofija i Elena Georgiev nisu više male, tata Vlado otkrio divne novosti FOTO
Ipak, Vlado Georgiev ostao je dosledan stavu vrhunskih kuvara, pa je tajnu zadržao za sebe. Hleb od bundeve je, osim što je zdrav, i ekonomičan, jer se može jesti nekoliko dana, a pravi se prilično lako.
Bundevu pecite u rerni dok ne postane meka, zatim je ispasirajte i ostavite da se prohladi. U posudu s mekinjama dodajte lan, dve merice proteinskog praha, kašičicu soli, pola kašičice sode bikarobe, pola kašičice praška za pecivo i pire od bundeve. Sve dobro sjedinite. Smesu ulijte u kalup i pecite na 175⁰C.
Pročitajte: 15 godina ne zna za bolest - Maja Volk podelila recept za zdravu poslasticu koju ćete napraviti još danas FOTO
Pročitajte još
Nugat kuglice po receptu Nine Janković, novogodišnja poslastica koja se topi u ustima
Recept Nine Janković za nugat kuglice obožavaće cela porodica
22/12/2024
Saznajte višeSnežna novogodišnja bajka bez jelke! Deca su bili dekorateri Mirkinog prazničnog doma
Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića je u pravom novogodišnjem ruhu
21/12/2024
Saznajte višeHONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
HONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
20/12/2024
Saznajte višePosne palačinke spremne za 10 minuta: Bez mleka i jaja, a mekane kao duša
Posne palačinke za celu porodicu
20/12/2024
Saznajte višeOdržana gala premijera Diznijeve animacije "Mufasa - Kralj lavova“
Održana gala premijera Diznijeve animacije "Mufasa: Kralj lavova“
19/12/2024
Saznajte više
Komentari (0)