Recept Mirke Vasiljević za letnju poslasticu
Kao majka četvoro dece, Mirka Vasiljević naučila je da bude vešta u kuhinji. Mlada glumica svojim mališanima pravi jednostavne poslastice koje ne oduzimaju mnogo vremena.
Prilikom gostovanja u emisiji „Praktična žena“ Mirka je podelila recept za kolač s malinama koji za tili čas može da se nađe i na vašoj trpezi.
Pročitajte: Tako to radi majka četvoro dece - Mirka Vasiljević oduševila receptom za pitu sa tost hlebom
Sastojci:
‒ 400 g piškota
‒ 500 g malina
‒ šolja mleka
‒ kesica vanilin-šećera
‒ 2 kašike šećera u prahu
‒ 3 kisele pavlake
‒ 300 ml pavlake umućene u šlag
Priprema je vrlo jednostavna. Mleko zagrejte na ringli da postane mlako, pa u njega umačite piškote, ali samo sa jedne strane da ne bi bile premekane. Piškote poređajte u vatrostalnu činiju, pa preko njih stavite pavlaku pomešanu sa vanilin-šećerom i šećerom u prahu.
Pročitajte: Mirka Vasiljević od majke naučila najvažniju lekciju, mnoge žene će slediti njen primer
Fil prethodno umutite u činiji, a zatim preko njega poređajte maline. Ponovite postupak dok ne potrošite piškote. Na kraju stavite šlag i ukrasite bombonicama ili malinama, pa kolač odložite u frižider da se stegne.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)