Recept Goce Lazarević za brzi pilav lak je za pripremu
Malo je poznato da je Goca Lazarević odlična domaćica od koje može mnogo toga da se nauči. Odlično se snalazi u kuhinji i uživa da priprema obroke za svoju porodicu, a njen suprug najviše se obraduje njenom pilavu sa piletinom.

Iako joj nikad nije teško da napravi domaći topli obrok za svoje najmilije, Goca ipak nema uvek toliko vremena da se posveti šporetu, tako da je sa godinama iskustva naučila nekoliko trikova kako da ubrza proces a da pritom ne žrtvuje ukus.
Pročitajte: Recept za hrskavu proju po ukusu Novaka Đokovića
Tako je jednom prilikom podelila trik za pilav sa pilećim mesom a ovaj recept namenjen je svim domaćicama koje nemaju vremena za kuhinju.
Priprema je toliko jednostavna da čak i one koje nemaju mnogo iskustva u kuhinji mogu da gnaprave ovaj sit i ukusan obrok kao od šale.

Boško Karanović
- Uzmite pileće meso, bilo koje. Ja ga propržim na malo ulja, nalijem vode i stavim jednu goveđu supu. Dobro operem integralni pirinač i na dno stavim meso, dodam pirinač i nalijem vodu. Probam da li je dovoljno slano, dodam malo bibera i stavim da se zapeče. Uz integralni pirinač vam ne trebaju nikakvi začini. Kad je skoro gotovo pospem odozgo crvenom paprikom, vrati se još pet minuta u rernu i to ti je ručak - opisala je Goca Lazarević svoj način pripreme poznatog jela.
Pročitajte još
Hilandarski kolač: Nekoliko sastojaka, malo vremena, savršen za dane posta
Posni kolač koji se lako priprema ili Hilandarski kolač
27/03/2025
Saznajte višeProglašeno najlepše ime na svetu, Srbi ga obožavaju
Najlepše ime na svetu za devojčice zvuči prelepo na svim jezicima
25/03/2025
Saznajte višeStigao je King Desire – senzacija na štapiću
Povodom 30. rođendana Frikom predstavio novi ukus sladoleda
24/03/2025
Saznajte višeJeste li probali posni grašak? Slavica Rokvić ima savršen recept
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/03/2025
Saznajte više20 kg manje bez gladovanja: Evo kako je Nataši Aksentijević to pošlo za rukom
Nataša Aksentijević smršala 20 kilograma
23/03/2025
Saznajte više
Komentari (0)