Recept Sofije Milošević je energetska bomba
S obzirom da je gradila karijeru u modelingu Sofija Milošević je naučila kako da održava liniju i zdravlje umerenom i izbalansiranom ishranom.
Iako vreme posvećuje svom privatnom biznisu i sinovima Teodoru i Alekseju, Sofija je nastavila da praktikuje zdrave navike uprkos tome što više ne hoda često modnim pistama.
Pročitajte: Salata Ane Stanić za zdravo mršavljenje - dva sastojka su ključna
Manekenka je na Instagramu pokazala kako joj počinje dan. Od čajeva do soka od celera, supruga Luke Jovića od ranih časova unosi samo najbolje u svoje telo.
Posebnu pažnju posvetila je receptu za smuti koji je napuni neophodnom energijom bez suvišnih kalorija.
Sofija kao bazu za svoj smuti koristi bademovo mleko sa aromom kokosa i u njega dodaje po kašiku čia, kao i lanenih semenki.
U blender potom dodaje kokos i veganski protein u prahu.
Nijedan smuti ne može da prođe bez voća, tako da Sofija ubacuje smrznute jagode, borovnice i kupine, kao i jednu celu svežu bananu.
Pročitajte: Izbacila samo dva sastojka i prepolovila se - Dijeta Tanje Vojtehovski skida kilograme kao od šale
Popijte ovu vitaminsku bombu i sigurni smo da ćete imati dovoljno energije za ceo dan ili makar do ručka.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)