Recept Sofije Milošević je energetska bomba
S obzirom da je gradila karijeru u modelingu Sofija Milošević je naučila kako da održava liniju i zdravlje umerenom i izbalansiranom ishranom.

Iako vreme posvećuje svom privatnom biznisu i sinovima Teodoru i Alekseju, Sofija je nastavila da praktikuje zdrave navike uprkos tome što više ne hoda često modnim pistama.
Pročitajte: Salata Ane Stanić za zdravo mršavljenje - dva sastojka su ključna
Manekenka je na Instagramu pokazala kako joj počinje dan. Od čajeva do soka od celera, supruga Luke Jovića od ranih časova unosi samo najbolje u svoje telo.

Posebnu pažnju posvetila je receptu za smuti koji je napuni neophodnom energijom bez suvišnih kalorija.

Sofija kao bazu za svoj smuti koristi bademovo mleko sa aromom kokosa i u njega dodaje po kašiku čia, kao i lanenih semenki.

U blender potom dodaje kokos i veganski protein u prahu.

Nijedan smuti ne može da prođe bez voća, tako da Sofija ubacuje smrznute jagode, borovnice i kupine, kao i jednu celu svežu bananu.
Pročitajte: Izbacila samo dva sastojka i prepolovila se - Dijeta Tanje Vojtehovski skida kilograme kao od šale
Popijte ovu vitaminsku bombu i sigurni smo da ćete imati dovoljno energije za ceo dan ili makar do ručka.

Pročitajte još
To smo mi: Članovi Riblje čorbe snimili album sa horom “Svitac”
Članovi Riblje čorbe i hor Svitac snimili album
13/03/2025
Saznajte višeStolice koje unose šarm u svaki prostor
Stolice koje unose šarm u svaki prostor
13/03/2025
Saznajte višeZa tri meseca Marko Kon izgubio 40 kilograma, ova dijeta uspeva
Kako je smršao Marko Kon zanima mnoge
12/03/2025
Saznajte višeOvde žive predsednik i prva dama, Tamara Vučić otvorila vrata porodičnog doma FOTO
Dom Tamare i Aleksandra Vučića porodična je oaza mira
12/03/2025
Saznajte višeImala 82 kg, smršala 30: Slađa Alegro uz ovaj trik vratila devojačku liniju
Dijeta Slađe Alegro uz koju je izgubila 30 kilograma
11/03/2025
Saznajte višeESENCIJE PARFEMA PRETOČENE U SOFISTICIRANE KOKTELE
Belodore, The Perfume Atelier i Hyatt Regency Beograd u jedinsvtenoj kolaboraciji
11/03/2025
Saznajte više
Komentari (0)