Savršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu

Savršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu

Autor: | 27/04/2024

0

Recept Milice Milše za uskršnji umak

Teško je reći ko se bolje snalazi u kuhinji, Milica Milša ili njen suprug Žarko Jokanović. Oboje vole taj kutak i pravi su majstori, a svaki specijalitet im polazi za rukom jer je glavni sastojak – ljubav, koja je, kao što odavno znamo, glavni sastojak njihovog života.

Arhiva Hello!

 

Jednom prilikom glumica je otkrila da voli zdrave salate pune povrća i azijska jela, ali i ona koja su pripremale njene mama i baka. To je bila prava, domaćinski bogata trpeza, kaže.

I ona često ukućane iznenadi nekim raskošnim obrokom, a za predstojeći praznik predlaže jedan poseban dodatak ‒ ukusni umak. Lako se priprema. Probajte!

Pročitajte: Manje masti i kalorija, više proteina, a ukus savršen! Recept za zdraviju verziju ruske salate

Sastojci:

‒ 1 manja teglica rena

‒ 300 ml majoneza

‒ 1 mileram

‒ 2 čena belog luka

‒ 3 kašike peršuna

‒ 8 kuvanih jaja

‒ mladi luk

Praktična žena promo

 

Priprema

Pomešajte ren, majonez i mileram. Dodajte sitno iseckan peršun i beli luk. Smesu servirajte u pliću posudu, pa na nju stavite polovine kuvanih jaja. Sve pospite seckanim mladim lukom.

Umak servirajte sa mesom ili pečenjem.

Praktična žena promo

 

 


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Praktična žena promo

Pročitajte još

Najnovije vesti