Dr. Oetker ovsene kaše u novom izdanju + 2 nova, letnja ukusa

Dr. Oetker ovsene kaše u novom izdanju + 2 nova, letnja ukusa

Autor: | 13/05/2024

0

Već dobro poznate Dr. Oetker ovsene kaše, koje su mnogima omiljeni izbor za doručak ili užinu, od sada su u redizajniranom pakovanju koje je oplemenjeno i doprinosi poboljšanom iskustvu uživanja, boljoj vidljivosti i naglašava ključne karakteristike proizvoda.

Novitet je i obogaćivanje asortimana dvama novim, letnjim ukusima: Ovsena kaša sa jagodom i belom čokoladom i Natural Vibes ovsena kaša sa suvom šljivom i cimetom. Izvanredne kombinacije sočnog voća i ovsenih pahuljica donose jedinstveno iskustvo, i idealan su osvežavajući obrok koji obezbeđuje energiju tokom dana.

Promo

 

Dr. Oetker u asortimanu ima 11 različitih ukusa, uključujući i liniju Natural Vibes koja ne sadrži dodate šećere. Pored jednostavne pripreme, predstavljaju kvalitetan obrok sa prirodno visokim sadržajem vlakana. Od celog su zrna ovsa, sadrže najmanje 60% ovsenih pahuljica i predstavljaju izvor proteina.

Nove Dr. Oetker ovsene kaše su u prodavnicama od sredine aprila. Za više informacija, posetite oetker.rs ili pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama.

Tajna dobrog raspoloženja i zadovoljnog osmeha krije se u malim zrnima ovasa i neodoljivim sastojcima. Uz omiljene ukuse započnimo dan lagano, nasmejanog lica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti