I sladak obrok može biti zdrav: Doručak Danijele Dimitrovski je najbolji primer

I sladak obrok može biti zdrav: Doručak Danijele Dimitrovski je najbolji primer

Autor: | 28/10/2024

0

Iako odavno ne šeta svetskim modnim pistama Danijela Dimitrovska i dalje izgleda besprekorno. U 37. godini može da se pohvali savršenom linijom i odličnom figurom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sudeći po fotografijama koje često objavljuje na društvenim mrežama dosta vremena provodi u teretani, a veliku pažnju posvećuje i zdravom načinu ishrane.

Pročitajte: Doručak Danijele Dimitrovske: Ako vam nedostaje energije, ova jednostavna kombinacija spasiće dan

Devojke ne prestaju da se interesuju za njen jelovnik, a ona rado podeli recepte za ukusne i zdrave obroke koje priprema.

Ovog puta, Danijela Dimirovska otkrila je šta doručkuje. Reč je o zanimljivoj poslastici od samo četiri sastojka koja će vas dugo držati sitim,

Danijelin doručak sastoji se od ovsenih pahuljica pomešanih sa vodom, medom, kakaom i omiljenim voćem. Ona se opredelila za bobičasto voće: jagode, maline, kupine...

Ovaj brzi recept idealan je i za gubitak suvišnih kilograma.

Instagram/ Danijela Dimitrovska

 

Lepa manekenka, koja se u poslednje vreme posvetila voditeljskom poslu, u svakoj prilici naglašava da ne gladuje.. Šta više, u toku dana ima čak pet obroka, ali tajna je u pravilnom izboru namirnica i izbalansiranoj ishrani u kojoj prednost imaju organski proizvodi.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Anronio Ahel Ata

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti