Radoš Bajić može se pohvaliti blistavom karijerom na kojoj mu zavide brojne kolege. Na privatnom planu je takođe ostvaren jer je život proveo pored žene koju najviše voli i sa kojom ima dvoje dece.
Iako je glumac, reditelj, scenarista, producent, njegovo šumadijsko poreklo ne dozvoljava mu da ne bude i ekspert u kuhinji, pa zato recept Radoša Bajića za omiljeni srpski ručak zapiše svaka domaćica.
Kako ih je on nazvao „krmenadle a la Radoš“ su sočne i veoma ukusne, a njihovo pripremanje ne može biti brže, te je idealan ručak kada nemamo puno vremena.
Krmenadle su ključne u ovom receptu, dok se povrćem može malo i eksperimentisati.
Recept Radoša Bajića možete pročitati u nastavku
Sastojci:
- kilogram krmenadli
- malo krompira
- šargarepa
- crni luk
- karfiol
- kupus
- brašno
- 2 jaja
- so i biber
- sirće
Pročitajte: Kad muškarac zasuče rukave u kuhinji - Milan Kalinić sprema pasulj isključivo po ovom receptu
Priprema:
Očistite krmenadle od masnoće i poređajte ih na dno posude.
Dinstajte ih u vodi sa solju i biberom. Kada omekšaju, dodajte povrće isečeno na komade i dolijte još vode.
Dodajte sirće i dinstajte još malo. Kada se krompir skuva, umutite dva jaja sa malo brašna. Prelijte krmenadle jajima i stavite ih u rernu da se zapeku.
Prijatno!
Pročitajte još
Predstavnici sedme sile za dva dana prikupili 700.000 dinara za pomoć bolesnim mališanima
25/12/2024
Saznajte višeRecept Radoša Bajića za sočne krmenadle zapisuju i vrsne domaćice
Recept Radoša Bajića oduševiće i vrsne domaćice
25/12/2024
Saznajte višeI ove zimske sezone nosimo novu SUPERHERO kolekciju i pomažemo NURDOR-u
Mastercard i NURDOR nas podsećaju na važnost podrške zajednici i da svako od nas može biti superheroj
25/12/2024
Saznajte višeJK je rekorderka, okitila čak četiri jelke, neki ukrasi su veći od nameštaja u kući FOTO
Jelka Jelene Karleuše je nestvarna
25/12/2024
Saznajte više
Komentari (0)