Recept Aleksandre Prijović za punjene paprike je preukusan
Ovih dana i meseci Aleksandra Prijović uživa u zasluženom odmoru na najlepši mogući način s obzirom da je nedugo posle pauze koju je najavila saznala da je u blagoslovenom stanju.
Pevačica bira događaje na kojima će se pojavljivati pa je tako pre nekoliko dana bila na koncertu prijateljice i koleginice Marije Šerifović, a kako je sezona virusa trudi se da što više vremena provodi u kući.

Tamara Roksandic/HELLO!
Tu ispunjava sve želje mezimca Aleksandra koji je pre 10 dana proslavio 6. rođendan, a društvo im uglavnom pravi i njena majka Borka koja se trudi da trudnici ugađa u svemu tokom ovih devet meseci.
Tako neretko sprema baš ono što se muzičkoj zvezdi prijede u datom trenutku, no kada mama nije tu, Aleksandra zasuče rukave i uđe u kuhinju iako nije veliki fan kuvanja.
Kako je za medije nedavno istakla ne voli da kuva, ali ume, te joj gotovo nikada nije recept nije propao, naprotiv svi budu oduševljeni njenim umećem u kuhinji.
Omiljeno pevačicino jelo su punjene paprike pa je tako nedavno pripremala po starinskom receptu koji svi obožavaju te greške nije bilo.
Sjajan recept Aleksandre Prijović za starinske punjene paprike možete pronaći u nastavku
Sastojci za punjene paprike:
paprike babure
400 gr mlevenog mesa
1 glavica crnog luka
2-4 čena belog luka
1 veći paradajz sveži
50 gr. opranog pirinča obarenog

Unsplash
1 jaje
crvena mlevena paprika
1 rendana šargarepa
ml. biber
so, ulje
1 kašika brašna
200 ml. kuvanog paradajza
Pročitajte Omiljene espadrile Aleksandre Prijović idu uz sve, idealne i za proleće i za jesen
Priprema:
Na ulju propržiti seckan crni luk i rendanu šargarepu. Dodati iseckan beli luk. Ubaciti obaren pirinač, mlevenu papriku, posoliti i pobiberiti. Ubaciti jaje sve zajedno sjediniti.
Sklonite sa šporeta i ubacite to u mleveno meso i rukama sjediniti i onda puniti paprike. Zatvarati kriškama paradajza. Ređati u pleh.
U 200 ml vode dodati paradajz i kašiku brašna i sipati u pleh sa paprikom. Pouljiti i peći sat vremena na 200 stepeni.
Pročitajte još
Nevena Božović godinama živi u hotelu, raj u Crnoj Gori, tek da vidite pogled iz spavaće sobe
Dom Nevene Božović na moru
30/03/2025
Saznajte višeRecept Slavice Rokvić za pitu od samo 4 sastojka, posno, zdravo i slasno
Posna pita po receptu Slavice Rokvić prirpema se od četiri sastojka
30/03/2025
Saznajte višeHilandarski kolač: Nekoliko sastojaka, malo vremena, savršen za dane posta
Posni kolač koji se lako priprema ili Hilandarski kolač
27/03/2025
Saznajte višeProglašeno najlepše ime na svetu, Srbi ga obožavaju
Najlepše ime na svetu za devojčice zvuči prelepo na svim jezicima
25/03/2025
Saznajte višeStigao je King Desire – senzacija na štapiću
Povodom 30. rođendana Frikom predstavio novi ukus sladoleda
24/03/2025
Saznajte više
Komentari (0)