Ceđenje limuna svakako nije najteža stvar na svetu, ali je lepljivo, neuredno i često nezgodno ako vam treba samo mala količina soka, pa ostatak voćke završi u smeću.
Međutim, postoji super trik koji će vam omogućiti da limun iscedite a da ga ne sečete. Sve što vam treba je jedna čačkalica.
Pre svega, limun dobro izgnječite po ravnoj podlozi. Potom čačkalicom ili nekim sličnim oštrim predmetom napravite rupu na samom vrhu limuna.
Iscedite onoliko soka koliko vam je potrebno, a ostatak prosto vratite u frižider, piše radiosarajevo.ba.
Pročitajte još
Zlatna jaja privlače bogatstvo: Za farbanje vam je potreban samo OVAJ začin
Zlatna jaja privlače sreću i bogatstvo
12/04/2025
Saznajte višeKuhinja slavne glumice izazvala lavinu komentara: Svi gledaju samo u pločice
Kuhinja u žutoj boji je apsolutni hit ove sezone
12/04/2025
Saznajte višeBelgrade River Fest 2025: Magija muzike na obali reke
Četvrto izdanje Belgrade River Festa stiže u junu
10/04/2025
Saznajte više