Ceđenje limuna svakako nije najteža stvar na svetu, ali je lepljivo, neuredno i često nezgodno ako vam treba samo mala količina soka, pa ostatak voćke završi u smeću.
Međutim, postoji super trik koji će vam omogućiti da limun iscedite a da ga ne sečete. Sve što vam treba je jedna čačkalica.
Pre svega, limun dobro izgnječite po ravnoj podlozi. Potom čačkalicom ili nekim sličnim oštrim predmetom napravite rupu na samom vrhu limuna.
Iscedite onoliko soka koliko vam je potrebno, a ostatak prosto vratite u frižider, piše radiosarajevo.ba.
Pročitajte još
Recept Slavice Rokvić za posne paprike, njena porodica ih obožava
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/11/2024
Saznajte višeRokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte višeNeda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte više